A Nemzetek Ligája hőseiből állt össze a Team of the Week 46

A Nemzetek Ligája hőseiből állt össze a Team of the Week 46

A Nemzetek Ligája egy cseppet azért felforgatta a szokásos menetrendet: a FIFA18 utolsó előtti Team of the Week-jében a válogatottban nyújtott teljesítmények alapján kerültek be a játékosok.

A Nemzetek Ligája elnevezésű válogatott tornát most rendezték meg először, ennek értelmében pedig számtalan ország labdarúgója bizonyíthatott hasonló erősségű nemzetek ellen. Mint azt tudjuk Magyarország 2-1-re megverte Görögországot a legutóbbi fordulóban, azonban sajnos magyar játékos megint nem került a hét legjobbjai közé. Egy sanszunk még maradt, aztán jöhet a 19 és egy kicsivel több szerencse:

Alphonse Areola - GK: Az új UEFA verseny, melyet a legtöbben az új "barátságos" találkozóknak is hívnak, nem feltétlenül vette ki a nemzeti együttesek erejét. Areola egyelőre bombaformában véd mondjuk, hiszen a németek ellen remekül teljesített; többek között az 5 védése mellett a meccs legjobbja is ő volt.

David Alaba - LWB: A két osztrák gól közül az egyiket ő szerezte, emellett remekül dolgozott azért, hogy végül ne kapjanak gólt.

Pepe - CB: Az elmúlt 8 FIFA-ban, ha hihetünk a FUTHeadnek, akkor Pepe mindössze egy IF kártyát kapott az elmúlt 8 játékban. Mindenesetre most a válogatottban bizonyított, a török ellen betalált, és az olaszok ellen megnyert 1-0-ás meccsen ügyesen segítette ki a társait, –így megőrizték a három pontot.

Mohamed Salah - RW: Nehéz lenne sokáig magyarázni az ő jelenlétét: két gólt és két asszisztot szerzett az elmúlt héten. 

Christian Eriksen - CM: Kettő nullára nyertek a Bale irányította erős Wales ellen, –ráadásul mindkét találatot ő jegyezte. Középpályás létére ez nagyszerű teljesítmény.

Saul - CM: A mérkőzés embere volt a legutóbbi találkozóján az angolok ellen. Ráadásul betalált a kapujukba, de még a horvátok ellen is eredményes volt.

Michy Batshuayi - ST: Továbbra sem feltétlenül érezheti magát kényelmesen, hiszen nem tud a kezdőbe kerülni sem a klubjában, sem a válogatottban. Azonban, ha játéklehetőséget kap, akkor bizony általában gólt is szerez. A skótok ellen is a padról szált be, aztán jött is a gólja, –nem is egy–, így aztán 4-0-ára nyertek.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!