Hirdetés

3D-s Idézők Szurdoka díszletként és azon futkározó hologramok várják az LPL döntő nézőit!

Aioween | 18/09/13 14:02
Cikk mentése

Ha hinni lehet a pletykáknak, illetve a keringő képeknek: nagyon durva élményben részesül majd mindenki, aki követi az LPL döntőt!

Hirdetés

Ha tavaly tátottuk a szánkat a Kínában szervezett VB döntő során –ahol megjelent egy 3 dimenziós sárkány a streamen–, akkor idén sem lesz hiány a látványban és a szájtátásban. Ha esetleg valaki valamilyen csoda folytán lemaradt volna róla, az az alábbi videóval bepótolhatja.

Még csak nem is az idei VB döntőről van szó, "pusztán" a kínai régiónak a döntőjéről, ahol az RNG és az IG, vagyis a Royal Never Give Up és az Invictus Gaming fog összecsapni. A döntőben azonban jelenleg nem ez a szenzáció, hanem az a látványvilág, amivel a kínai szervező kollégák készülnek. Azt már most bizton lehet állítani, hogy ilyenhez még csak hasonlót sem láttunk soha, –nem hogy a LoL világában, de más e-sportban sem. Úgy tűnik, hogy a Riot Games ismét egy nagy dobásra készül; akár az is lehet, hogy ez egy béta teszt és ha bejön, a világbajnokság színpadán is viszontláthatjuk.

És hogy mitől lettünk ennyire izgatottak? Kiszivárgott képek alapján a kínai döntő idejére a stadionban egy "hús-vér" 3 dimenziós Idézők szurdokát alkottak meg építőelemekből, amik egy az egyben keltik életre magát a pályát.


No de mire is mennénk egy üres Idézők szurdokával, –ennél azért több kell, nemde? Nos, a pletykák szerint (bár erről sajnos kép még nincsen), holografikus megoldásokkal is készülnek a szervezők. Hogy ez milyen formában fog megvalósulni egyelőre kérdés; a nagyobb célpontok elhozatala szinte biztos, hogy megjelenik majd rajta. Mindezek mellett nem tudok nem arra gondolni, hogy mi lenne, ha a játék valós időben, teljesen 3D-ben jelenne meg ezen a valódi pályán?

Csak gondoljunk bele, hogy ez milyen új lehetőségeket hozna a játék és nézői számára. 3 dimenzióban egy igazi pályán nagyban követhetnénk akár az eseményeket, ami egy plusz élményt nyújtana a kilátogató nézők számára, de minden bizonnyal a streamnézők számára is. Ha valóban ezzel készülnek, akkor a League of Legends és a Riot Games tavaly után ismét egy hatalmas ugrással előzné meg a teljes e-sport mezőnyt, mert ilyet még senki mástól nem láthattunk!

Az eredeti posztot alább találjátok!

A döntő pedig holnap lesz, helyi idő szerint reggel 9 óra 20 perctől; ha tehetitek mindenképp nézzetek rá!
Nézd meg LPL1 élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?