Felkerült a netre a FIFA19 The Journey: Champions első epizódja

Felkerült a netre a FIFA19 The Journey: Champions első epizódja

Soha eddig nem látott játékmóddal bővítette 2017-ben a FIFA sorozat, mely gyorsan belopta magát a játékosok szívébe. A sztori azonban most lezárul, de minden eddiginél izgalmasabb kalandra lehet készülni.

The Journey mód még egyszer utoljára visszatér a FIFA19-el, újra Alex Hunter bőrébe bújhatunk és végigvezethetjük őt a bajnokká válás útján. Miután az EA megszerezte az UEFA Bajnokok Ligája jogait, még szép, hogy erre hegyezik ki a történetet.

Mi történt eddig?

FIFA 17 - The Journey

Egy fiatal támadó bontogatja szárnyait és nagy álmokat szöveget, egy nap ugyanis a Premier League sztárja szeretne lenni. A legelső napjaitól kezdődően irányíthatjuk Hunter karrierjét. Miként talál klubot és hogyan tud ott teljesíteni, csak rajtunk múlott. Már az elején egy nagy klubhoz igazoltunk, végül azonban kölcsön adtak minket egy kisebb együtteshez és úgy tűnt egyre csak távoldunk céljainktól. Gareth Walker gyerekkori jóbarátunk pedig a végén igazi riválissá válik, aztán az FA Kupa döntőjében megfordíthatjuk a sorsunkat éppen ellene.

FIFA 18 - The Journey: Hunter Returns

Egyre nagyobb nevet szereztünk Alex Hunterként, viszont a PL-től egy kicsit eltávolodunk, hiszen az MLS-ben találunk magunknak új otthont. Aztán a szezon végén mégis összejön a nagy áttörés, három együttes közül választhatunk szerződést: Paris Saint-Germain, Atletico Madrid vagy Bayern München.

A FIFA19-ben már a Real Madrid és a csillagos ég a határ. Rajtunk múlik, hogy igazi bajnokok leszünk-e. A The Journey harmadik, egyben befejező részének első epizódját (Champions címmel) most mindenki megtekintheti:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!