Vedius - "Túl sokat hibázott Vizicsacsi, többek közt ezért is kaptak ki"

Az EU LCS kommentátorai közül Quickshot mellett Vedius-t is mikrofonvégre kaptuk; ő kissé máshogy látta Vizicsacsi játékát.

Andrew Day –vagy ismertebb nevén Vedius– alig pár éve csatlakozott a berlini stúdióhoz, de máris kinőtte magát a komolyabb személyiségek közé. Egyedi bohóckodós stílusával és okos meglátásaival sokak kedvence lett. Folyamatosan versenyeznek Deficio-val is, hogy melyikük a jobb elemző; mindeddig Deficio bizonyult eredményesebbnek a meccsek végeredményének megtippelésében.

Quickshot: "Akik nem érintettek az LCS-ben nem fogják fel ennek az egésznek a méretét"

Az EU LCS ikonikus kommentátora prádés interjút adott stábunknak!

Szót ejtettünk a döntő sorsáról is, amit a kommentátor nagyon élvezett. Úgy érezte, hogy szoros meccsek voltak a végeredmény ellenére, viszont Vizicsacsi játékával már nem volt ennyire elégedett. Több hibát is elkövetettek csapat, illetve egyéni szinten is, ami végül a szériába került. Természetesen a másik oldal mellett sem mehettünk el, hiszen a Fnatic már biztosan ott lesz az idei világbajnokságon. A csapat esélyeiről kérdezgettük, illetve, hogy elérhetik-e azt, amit az első szezon kivételével, még egy nyugati csapatnak sem sikerült, hogy valami maradandót alkossanak a döntőben.

Ettől függetlenül Vizicsacsiék még nem estek ki a VB-ről, ugyanis vasárnap még lesz egy esélyük bizonyítani, –hogy ki ellen, az még rejtély, de a Fnatic és a Vitality már biztosan utazik Koreába.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!