Ma indul az európai VB kvalifikáció, hogy kiderüljön ki lesz Csacsiék ellenfele vasárnap!

Ma indul az európai VB kvalifikáció, hogy kiderüljön ki lesz Csacsiék ellenfele vasárnap!

A mai napon, este 6-tól elindulnak az utolsó mérkőzések az EU LCS kapcsán! Ez már a VB-re jutásért megy, utána pedig egészen januárig pihen a berlini stúdió!

A Fnatic és a Team Vitality sorsa már biztos, ők ott lesznek az idei LoL Világbajnokságon. Van azonban még egy harmadik kiadó hely, aminek tulajdonosa vasárnapig derül ki. Mivel a Schalke 04 nem tudott nyerni a döntőben a Fnatic ellen, így ők is a regionális kvalifikációba "estek vissza", és innen kell kiküzdjék magukat a VB-re, pont úgy, mint a többi három csapatnak.

Amazing és a sportpszichológus miatt ilyen jó most a Schalke04 - exkluzív Vizicsacsi interjú

A döntő végül sajnos nem jött össze Csacsiéknak, pedig az első meccs jól indult. A találkozó után beszélgettünk egyet Vizicsacsival!

Kik is maradtak versenyben? 

A mai napon este hattól először a Splyce és a Misfits fog pályára lépni egymással szemben egy Bo5-ös széria keretein belül. Aki nyerni fog a mai napon az megy tovább holnap, ahol már a G2 várja a mai nap győztesét. Az ottani széria győztese pedig megy tovább a vasárnapi döntőbe, ahol a Schalke 04, vagyis Vizicsacsiék már várják ellenfelüket.

A Misfits nem tudott remekelni a bronz meccsen a Team Vitality ellen, így egy nem túl pozitív hétvége után kell összeszedjék magukat a mai napra. Papíron még mindig egy erős csapatról van szó, az egyetlen problémát Hans Sama lekapcsolása jelentheti, amivel több csapat is élt a közelmúltban, többek közt ezért is lett annyira gyenge a szakasz második fele.

A Splyce-ról mindkét döntős csapat szót ejtett és egyetértettek abban, hogy nagy lebecsülök őket a nézők. A scrimmek alatt elég jól teljesítenek, bár ez eddig is igaz volt rájuk, kérdés, hogy képesek lesznek-e végre ezeket az eredményeket a színpadon is megmutatni. 

A G2 szintén gyengélkedett a szakasz második felében, ahogy azt Ocelote is elmondta interjújában, kissé kiégett a csapat a túlzott igénybevétel és a sok gyakorlás után. Elvileg volt egy hetük pihenni és a hetet, illetve a holnapot újult erővel várják, hogy ismételten bizonyítsák, nem véletlenül négyszeres EU LCS bajnokok, még ha azóta változott is a csapatfelállás.

Vasárnap pedig a Schalke 04 lép pályára a szombati győztessel szemben. Minden találkozó Bo5 lesz. Itt dől majd el Vizicsacsi sorsa is, hogy ő lesz-e az első magyar játékos a League of Legends világbajnokságán, mióta a játék létezik. A döntő után úgy tűnt, magabiztosak, véleménye szerint az ott mutatott teljesítménnyel, illetve néhány hiba kijavításával sikeresen kell venniük ezt az akadályt. 

Minden találkozó vesztese fixen kiesik, nekik ott azonnal véget ér a 2018-as szezon és egy viszonylag hosszabb vakációra számíthatnak. A mérkőzések a mai napon este hattól, szombaton és vasárnap pedig délután 5-től kezdődnek. Az izgalmakat pedig magyar nyelve is követhetitek a Magyar LoLTV jóvoltából a Twitch csatornájukon, amit alább találtok.
Nézd meg MagyarLoLTV élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.