Pár nap múlva érkezik a FIFA 19 Web App!

Pár nap múlva érkezik a FIFA 19 Web App!

Hamarosan visszatér a FIFA online kezelőfelülete is!

Kevesebb, mint két hét múlva megjelenik az új FIFA, –ezért az EA sem késlekedhet, már a következő hét közepén kiadja az új játékhoz a Web App-ot. 

Megérkeztek a Bundesliga és a Serie A legjobbjai is az értékelések alapján

Vajon továbbra is Bayern München uralom lesz a németeknél, illetve mi a helyzet az olaszoknál?

Ahogyan azt már az előző években is megszokhattuk, a FIFA az idei játékához is kiadja a Web App-ot, –no de mire is jó ez? Ugyanúgy hozzáférhetünk a squadunkhoz, a markethez, valamint az SBC-khez. Természetesen az emberekben felmerül a kérdés, hogy miért adják ki ennyivel korábban a webes hozzáférést, mint a játékot? Erre nagyon egyszerű a válasz, ugyanis rengeteg ajándékkal jutalmaz meg minket az EA, hogyha mi is alkalmasak vagyunk arra, hogy korábban hozzáférjünk a Web App-hoz. Lássuk, milyen feltételek is kellenek a korai hozzáféréshez:

  • visszatérő FUT felhasználónak kell lenned és rendelkezned kell egy beállított biztonsági kérdéssel, még 2018 augusztus 1 előtt
  • legalább játszottál 10 FUT meccset azon a felhasználón, ami hozzá van kapcsolva a Web App-hoz
  • be van kapcsolva a Login Verification
  • meg van erősítve a Login Verification

Pontos megerősítés még nem érkezett az EA-től azzal kapcsolatban, hogy milyen jutalmakat kapunk, –de az előző évek kiadásaiból kiindulván, biztosan lesz majd napi jutalom, valamint néhány csomagot is kibonthatunk majd, amivel neki állhatunk összerakni a kis FUT csapatunkat. FIFA pontokat még nem tudunk vásárolni, csak miután az EA és az Origin Access életbe lép. Tavalyi évben az EA Access előtti napon vált elérhetővé a Web App, úgyhogy nagy valószínűséggel ez idén sem lesz másképp. Az EA már meg is erősítette, hogy a 

Web App hivatalos megjelenése SZEPTEMBER 19-ÉN lesz. 

Az előző évekhez hasonlóan, ugyanúgy mobil készüléken keresztül is hozzáférhetünk a Web Apphoz, viszont le kell töltenünk a FIFA19 Companion App-ot a telefonunkra. Ez az alkalmazás a Web App indulása utáni napon lesz elérhető mindenki számára. 

Érdemes lesz az elején odafigyelni a coin kezelésre és a transfer marketre, ugyanis nagyon könnyedén megalapozhatjuk az idényünket.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!