Ingyen szerezhető meg az Odüsszeia Ziggs ikonnal és kerettel együtt

Ingyen szerezhető meg az Odüsszeia Ziggs ikonnal és kerettel együtt

Míg az amerikai szerveren meghívás útján, itt küldetés teljesítésével szerezhetünk Odüsszeia hőskinézetet.

Az Odüsszeia esemény érkeztével egy új PvE játékmód is érkezett a League of Legends világába, ami a Bányászat nevet viseli. Maga az esemény sajnos nem indult gondtalanul, voltak technikai problémák, melyeknek köszönhetően késve kaptuk meg a jutalmainkat az első napon, azonban ez szerencsére hamar elhárult. Az amerikai szerveren érdemes meghívni barátainkat a játékba, jutalomképp pedig egy Odüsszeia hőskinézet töredéket kapunk egy feladat teljesítéséért, de még azok is, akik saját magukat hívták meg, nem egy tényleges másik személyt. 

Azonban nekünk sincs miért aggódni, ugyanis küldetésekből mi is szerezhetünk ingyen hőskinézetet, –amely nem más, mint az Odüsszeia Ziggs kerettel és ikonnal együtt! Mint az jól látható az alábbi képen, a küldetésért a Roham módot kell végigjátszani, mely a legnehezebb játékmód, úgy, hogy minden csapattag maximum 4 erősítést használ!skinquestA dolog szépsége, hogy amióta van küldetés rendszer a játékban, először szerezhettünk idézői ikont, őrszemet és emote-ot, míg végre most elértünk oda, hogy egy hőskinézet töredéket is kapunk, –ráadásul kerettel és ikonnal együtt! Véleményem szerint ez rendkívül kedves gesztus a fejlesztőktől, –és egyben motiváló is, hogy minél többet játsszunk a legújabb játékmóddal.

Így érdemes összehívni a haverokat, kifarmolni az erősítéseket és nekicsapni közösen a küldetéseknek, ugyanis a tokenekből még további értékes jutalmakra csaphattok le!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.