Hamarosan teljesen megreformálják a fejlesztők az ejtőernyőzést

A játék legkorábbi megjelenése óta borzasztóan működik az ejtőernyőzés, –így most teljesen átalakítják majd.

Az senkinek sem okoz már meglepetést, ha belefut egy-két hibába a játék közben, de vannak olyan bugok, amikhez már olyannyira hozzászoktunk, hogy néha el is felejtjük őket. Ez most például velem is előfordult, hiszen az ejtőernyőzés olyan régóta rossz, hogy már hozzászoktam, –így egy kicsit meglepett, amikor tegnap Hawkinz Redditen bejelentette, hogy hamarosan az egész rendszert megreformálják majd, és már nem is vagyunk túl messze a megjelenéstől.

Szerencsére ennél egy kicsit többet is mondott Hawkinz a poszt alatt:

"Tisztázzunk le pár dolgot: nem azt mondtam, hogy nagyon hamar megérkezik az új ejtőernyőzés, de benne van a 2018-as ütemtervünkben, amit még év elején mutattunk nektek.

Mindenkinek vannak problémái a jelenlegi ejtőernyő rendszerrel. Egy kicsit esetlen, lepattansz, beleakadsz, odaragadsz épületekhez, vagy a levegőhöz, hirtelen eltűnik az ejtőernyőd és meghalsz, satöbbi. Természetesen az új rendszernek az a célja, hogy ezek megjavuljanak és kicsit simábbá tegyük a landolást. A csapatunk már készen áll, hogy részleteket osszanak meg veletek, amint tényleg úgy érzik, hogy sikerült megoldani az összes problémát, de egyelőre nagyon jól néz ki. Talán egy videót is tudunk majd mutatni az új animációkról és a javított rendszerről, de ezt nem ígérhetem meg biztosra."

Az ejtőernyőzés megjavítása rengeteget segíthet  a játékon, hiszen az early game az egyik legfontosabb pár perc a meccsen, –ha ott lekésel csak néhány másodperccel is, azért mert beakadtál valahova, az nagyon rossz érzés tud lenni. Reméljük akár a következő frissítéssel megérkezik az új rendszer, ami új életet lehelhet a játék korai szakaszába.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!