A sprinterek királya is benne lesz a FIFA19-ben?

A sprinterek királya is benne lesz a FIFA19-ben?

Nem várt fordulat: az interneten megtalálták Usain Bolt FIFA19-es kártyáját, –szóval nem lehetetlen, hogy tényleg bekerül a futó a legújabb FIFA részbe.

Usain Bolt talán sohasem lesz profi labdarúgó, viszont ez az ember 8 évig volt a világ legjobb sprintere, és még az is előfordulhat, hogy a FIFA19-ben helyet kap. Nem számít mennyire vagyunk jók a hivatásunkban, mindig új kihívásokat keresünk az életben, –és nincs ezzel másként Bolt sem.

Több oldal állítja egybehangzó véleménnyel, hogy a jamaicai atléta nem csak, hogy benne lesz az új FIFA-ban, de a kártyája is idő előtt került ki a netre. Azt sosem titkolta a sprinter, hogy imádja a labdarúgást; kedvenc együttese ugyebár a Real Madrid, épp Cristiano Ronaldo miatt szerette meg őket. Azonban hiába a remek fizikuma, azért már ő is benne van a korban (32 éves), kis csapatnál azonban még bőven juthat neki szerep.

Bolt 2017-ben vonult vissza az atlétikától, jelenleg pedig az ausztrál Central Coast Marinersnél van próbajátékon, és azon dolgozik, hogy profi szerződést kapjon a csapattól. Barátságos mérkőzések alkalmával már leültették őt a kispadra, és perceket is kapott a gyepen.

Bár lehetséges, hogy néhány hónap még hátra van míg ténylegesen szerződést ajánlanak neki, viszont a FIFA 19 kapcsán az interneten már megjelent egy kártyája. Különös első ránézésre, de nem lennénk meglepve, ha az EA meglépné ezt a húzást, –pláne, hogy az értékei alapján mondhatni teljesen rendben van Bolt lapja.

Egyébként ezzel a sebességgel ő lenne a leggyorsabb játékos a FIFA-k történetében, már ami az alap kártyákat jelenti. Egyetlen futballista sem kezdett még 99-es Pace-el. Persze az EA egyelőre nem erősítette meg mindezt, –tehát érdemes fenntartásokkal kezelni–, minden esetre érdekes lenne látni a szeptember 28-án megjelenő játékban a sprinterek királyát. Egyébként az még egy érdekes tény, hogy a sprinter már a 2018-as PES-ben is ott volt, ezek szerint az EA megirigyelte tőlük.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!