Bekerült a teszt szerverekre a pályaválasztás!

Bekerült a teszt szerverekre a pályaválasztás!

Körülbelül két hónap után végre visszatért a funkció, mellette pedig több QoL fejlesztést is kap a játék.

Az éjszaka folyamán Brendan Greene a személyes Twitterén jelentette be, hogy hamarosan visszatér a sokak által hiányolt pályaválasztás, és pár életminőséget javító fejlesztés is érkezik a következő teszt szerver frissítéssel.

"Rengeteg QoL javítás érkezik majd a teszt szerverre hamarosan, ami teljesen átalakítja a pályaválasztás rendszerét is! Figyeljétek a fórumokat, mivel a hétvége fele megérkezik a Patch Notes..."

Ma délután pedig egy posztban már azt is bejelentette, hogy bent is van a funkció és hamarosan jó pár másik érdekesség is érkezik, aminek a nevét egyelőre kitakarta.

Ez végre azt jelenti, hogy nem kell a szerencsére bíznunk magunkat ahhoz, hogy megkapjuk a kedvenc pályánkat, hanem végre ott játszhatunk, ahol akarunk. Az egyelőre még tisztázatlan, hogy mikor érkezik meg az éles szerverekre a funkció (és vele együtt a patch), de a fenti Tweetben a hét végét ígérte meg számunkra, –így bízunk benne, hogy meg is érkezik majd a Patch Notes. A kitakart funkciókról vagy újdonságokról egyelőre nincs hírünk, –és ötlet is kevés van, hogy mi lehet az, így valószínűleg várnunk kell a fejlesztések megérkezéséig. A PUBG az elmúlt hónapokban tényleg belehúzott a fejlesztésekbe és nagyon úgy néz ki, hogy a folyamatos frissítéseket még fent is tudja tartani. Jó kérdés, hogy mit csináltak előtte fél évig, –de legalább most megpróbálnak új életet lehelni a játékba.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!