Megérkezett a FIFA19 első Team of the Week együttese

Megérkezett a FIFA19 első Team of the Week együttese

Ugyan még csak a demoba kóstolhattunk bele, jövőhéten viszont már a teljes verzió is megérkezik. Addig is íme a legelső hét legjobbjai az EA szerint.

Németország legjobb kapusa (ezen a héten legalábbis), a Chelsea sztárja, valamint a parádés gólt szerző marseille-i labdarúgó is helyet kapott a még meg sem jelent FIFA19 legelső Team of the Week keretében:

Yann Sommer - GK: A hét játékosa lett Németországban, szóval aligha volt esély arra, hogy ő most kimarad. Sőt egy kapus esetében ez meg különösen nagy dolog. A Schalke elleni 2-1-re megnyert meccsük alatt 5 védést mutatott be a Gladbach színeiben.

Eden Hazard - LW: Hazard elég jó formában kezdte a 2018/19-es szezont nemzetközi szinten és a Premier League tekintetében is. Kapott megint 90 percet a hétvégén a Chelseaben, és ezt triplával hálálta meg a belga. 4-1-re nyertek a Cardiff ellen.

Dimitri Payet - CAM: A Marseille 4-0-ás győzelmet aratott a Guingamp ellen és Payet 7/10-es értékelés is bezsebelt. Csodagólt szerzett, és emellett egy assziszt is felkerült a neve mellé. Érdemes megnézni, ha esetleg nem láttátok:

Timo Werner - ST: A középpálya elég erős volt a napokban, míg a csatárok teljesítménye nem feltétlenül volt toppon. Man of the Match-et és két gólt szálított a Lipcse 3-2-es diadalma alkalmával.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!