Új Champions Rise trailert kapott a FIFA19

Új Champions Rise trailert kapott a FIFA19

A demo sokat tetszését elnyerte, és tényleg úgy tűnik az EA Sports minden eddiginél jobban odafigyelt a közösség igényeire.

Szeptember 28-ától tehát igazi bajnokok születhetnek, hiszen a FIFA19-ben már ott lesz a Bajnokok Ligája sorozat is, mely a klubfutball legrangosabb versenysorozata a világon.

"Miért találkoznál a legjobbakkal, ha te is lehetnél az?"

Építsd be a csapatodba Neymart, Cristiano Ronaldo-t, Kevin De Bruyne-t, Mpabbé-t, esetleg Dybala-t vagy a többi sztárt, és hódítsd el a BL serlegét, melyet a valóságban Jörg Stadelmann svájci ékszerész készített el 10 ezer frankért (svájci). A trófea tiszta ezüst és közel 74 centiméter magas, emellett 8 kg-ot nyom. A sorozat egyébként 1955-ben került először megrendezésre, majd 1992-ben kapta meg a máig hivatalos új nevét.

Emellett a FIFA19 bővelkedik az újításokban:

  • Építsd meg álmai csapatát a több ezer játékosból, és versenyezz az Ultimate Team módban a világ legjobbjai ellen. Vegyél részt a megújult Weekend Leaguen, küzd fel magadat a Division Rivals ranglétráin, mesterien sajátísd el a legújabb játékmenet mechanikákat (Active Touch System, Dynamic Tactics, 50/50 Battles, Timed Finishing).

Cristiano Ronaldo már megkapta a világ első FIFA19 kopiáját, és te megrendelted már?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!