Hőn áhított módosítások jönnek a FIFA19 Weekend League-hez!

Hőn áhított módosítások jönnek a FIFA19 Weekend League-hez!

Sokan már a demo alapján úgy tartják, hogy az egyik legjobb FIFA érkezik szeptember 28-án. Nos, ezek a hírek akkor örömkönnyeket csalhatnak egyesek szemébe.

Az EA Sports meghallgatta végre a közösség kívánságát, és bejelentették, hogy a FIFA19-ben a 40 helyett mindössze csak 30 mérkőzésből fog állni a Weekend League PS4-en és Xbox One-on. A PC játékosok számára szintén felemelték ugyanennyire a meccsek számát, hogy egyezzen a konzolos verzióval.

Emellett pár másik nagyobb változást is hoz a legújabb játék, –szóval nézzük is át minek örülhetünk még:

A kevesebb néha több

Sokan jelezték már korábban is, hogy eszméletlen soknak tartják a WL meccsszámát, éppen ezért az EA végre módosításokat hajtott végre a péntek és vasárnap között lejátszandó kupáknál. Először is 40 helyett 30 lesz a maximális mérkőzésszám, valamint 11-et kell csak nyerni, hogy kvalifikáljuk magunkat ezekre az eseményekre.

A Weekend League selejtezői már nem a DKT-n keresztül történik

Ahogyan azt a korábban is elmondták, a Daily Knockout Tournament nem létezik már a FIFA19-ben. Ehelyett a FUT Division Rivals ladder (ranglista) rendszere lép életbe. Itt lehet pontokat gyűjteni és ha sikerül elegendőt szerezni, akkor be is juthatunk az aktuális WL hétvégére. Sőt, ha megvan a jegyünk a WL-re akkor nem lövi el a következő hétvégére a játék, hanem megőrzi nekünk és akkor aktiváljuk, amikor szeretnénk.

Matchmaking

Bár az még világos, hogy emiatt megváltozik-e a korábbi FUT Champions felépítése vagy egyszerűen csak egy magyarázat, hogy miként is működik rendszer. A legújabb Pitch Notes blogbejegyzés szerint

"Minden hétvégén tiszta lapja lesz a játékosoknak a győzelmeket és jutalmakat illetően"

Mindenki minden hétvégén nullás statról indul, nulla formában és a győzelmek vagy vereségek szerint mozdul felfelés és lefelé. Továbbra is a labdarúgásban megszokott metódus él, például: W / L / W / W / W egy +3-as formát eredményez, és az ilyen stattal rendelkező játékosokat igyekszik összepárosítani a rendszer. Alapvetően, ha több párhacot nyersz, akkor keményebb ellenfeleket fogsz kapni.

Még több versenyzés

Egyelőre az a jövő zenéje, hogy ez a néhány módosítás mennyire befolyásolja a FUT Champions LAN rendezvényeit. Míg korábban a havi selejtezők bizonyos helyezései meghívást jelentettek a következő Major eseményre, az még nem ismert, hogy vajon az EA továbbra is használja-e ezt a modellt.

"Részletezni fogjuk a következő hetekben, hogy ezek a változtatások miként hatnak a Competitive (versenyszerű) FIFA-ra a FUT 19-ben"

Champions Channel bővítés

Végül, de nem utolsósorban a FIFA 18-ban létre hozott FUT Bajnokok Csatornája sem marad újítás nélkül. A replayek alatt láthatjuk majd a felvételben a játékosok kontroller használatát is, például, hogy pontosan melyik gombot vagy kart használták a helyzetnél és gólnál.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!