A szerverek miatt csúszott, de csak megérkezett a FIFA19 FUT Web App

A szerverek miatt csúszott, de csak megérkezett a FIFA19 FUT Web App

Közbejött némi karbantartási probléma, –de végül megérkezett a várva várt FIFA19 FUT Web Applikáció is.

Ahogy közeledik a teljes játék megjelenése, úgy gyorsulnak fel az események ezzel kapcsolatban. Nemrég még a Demo-t nyüstölhettük, aztán most már a full game trial módot is ki lehet próbálni különböző előrendelői vagy premium szolgáltatások keretein belül. De vajon miért tartja nagy lázban a Web App a közösséget, mit tartalmaz?

Először is az EA honlapján érhető el a szolgáltatás, mely a kisebb karbantartartási feladatok miatt nem indulhatott el időben, de most már fut és használható.

A megjelenési dátumon túl nem mondhatni, hogy túl sok hivatalos információ látott volna napvilágot az alkalmazással kapcsolatban, –szinte a korábbi verziókban látott funkciók köszönnek vissza. A Web App - és a Mobile Companion for Android & iOS - az Fifa fanatikusoknak lehetőséget ad arra, hogy naprakészek maradjanak a játék Ultimate Team módjában, amikor nem férhetnek hozzá a fő játékhoz. Megvásárolhatjuk vagy eladhatjuk az átigazolási piacon lévő futballistákat, nyithatunk FUT kártyákat csapatunk bővítése céljából, de akár ellenőrizhetjük a ranglistákat és céljainkat is.

Nem véletlenül adják ki a teljes játék megjelenése előtt egy héttel. A játékosoknak így van lehetőségük felkészülni az előttük álló szezonra, és már most lecsaphatnak a számukra legjobb labdarúgókra, melyeket akár a többiek orra elől szipkáznak el az utolsó pillanatban.

A Web Appot itt éritek el!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!