Ha LoL-os hátteret keresel, akkor Wacalac munkáit ne hagyd ki

Ha LoL-os hátteret keresel, akkor Wacalac munkáit ne hagyd ki

Elsősorban telefonra használhatóak jól a képek, de persze PC-re is találhatunk néhány finomságot!

Időnként mindenkiben feltámad az érzés, hogy szeretné lecserélni az eddigi hátterét, –ilyenkor pedig belevetjük magunkat az internet sűrűjébe, ami telis-tele van jobbnál jobb képekkel. Évek óta megy már a LoL közösségben egy bizonyos alkotás, –amit különféle termékeken, telefontokokon, táskákon is láthattunk már–, ám sokan nem tudják, hogy ezekből a rajzokból több is van, és hogy az egész széria egyetlen ember munkája. Feltehetően, ha ezt képet megnézed, Te magad is rájössz, hogy mely alkotásokról van szó:

Ezek a szürkés, szemet gyönyörködtető háttérképek hamar nagy sikert arattak. A leghíresebb közülük talán Zed, illetve Lee sin lett!

Ezeken felül azonban Wacalac-ának más alkotásai vannak, az egyik legújabb például épp Kindredről!

A többnyire szürke színvilág találkozása a karakter valamelyik jellegzetes részének színével igazán gyönyörű és különleges; nem véletlenül arattak ezek a hátterek akkora sikert az évek alatt a közösségben. A felhozatalban szerepel Yasuo, Vi, Shaco, Eternum Nocturne és még sokan mások. Az asztali háttereket itt találhatjátok, a telefonra valóakat pedig itt

Az alkotó Facebook oldalát is érdemes átbújni, sok nagyszerű tartalmat szokott megosztani. Wacalac egyébként egyike azon művészeknek, akik tényleg az alkotás öröméért rajzolnak; amikor elmondták neki, hogy valaki haszonszerzésre használja fel a munkáit, csak annyit mondott, hogy örül neki, hogy valakinek tetszenek.

Nektek van kedvenc LoL-os hátteretek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.