Íme az egy év alatt a legtöbb Ratinget fejlődött játékos a Premier League-ben

Íme az egy év alatt a legtöbb Ratinget fejlődött játékos a Premier League-ben

Már első ránézésre is masszív az a 15 plusz, amit idén kapott, –ha pedig a további adatait is megnézzük, akkor még impozánsabb ez a növekedés.

A Crystal Palace jobbszélsője (időnként védője), Aaron Wan Bissaka a FIFA 19 legtöbbet fejlődött Premier League labdarúgója, –legalábbis az EA szerint.

Wan Bissaka még februárban a Spurs ellen debütált, és azóta is mondhatni alapemberként tekintenek rá a klubnál. Bár a tavalyi kártyája alapján nem volt valami sok értelme bármelyik csapatba is berakni őt:

Nos a 20 éves úriember bizony összekapta magát –nyilván azért, hogy lenyűgözze az EA-t– és felszántotta a pályát az elmúlt egy évben, amelyre a kiadó is felfigyelt. Nem kevés plusz pontot kapott ezért a FIFA19-ben a kongói felmenőkkel rendelkező angol játékos:

A sebessége 73-ról 82-re, a cselezése 60-ról 67-re, míg a passzolási értéke 50-ről 56-ra növekedett. Viszont a defenzív játéka nagyon durván megváltozott: 28-ról 69-re ugrott fel, ami az egyik legnagyobb pozitív változás a FIFA-k történetében. Fizikája 46-ról 65-re nőtt, viszont a lövése 48-ról 47-re esett vissza, –de hát nem lehet mindenben folyamatosan javulni, ugyebár?!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!