Unsealed Spellbook Urgot top - tényleg ennyire varázslatos?

Ha szereted a különleges topos karaktereket, akkor Urgot Spellbook-os verzióját neked találták ki!

Igaz, hogy felnézünk a League of Legends profi játékosaira, azonban sokszor nem próbálunk meg a lábnyomukba lépni, már ha különleges karakterekről van szó. Az előbb emlegetett versenyzők ugyanis szeretnek őrült verziókkal kísérletezni, amelyek általában nem kerülnek be az általunk ismert metába. Azonban, most ez az elmélet megtörni látszik: mindenki köszöntse hát hatalmas lelkesedéssel a Spelbook Urgotot!A karakter népszerűsége az elmúlt frissítések során rohamosan megemelkedett, éppen ezért nyugodtan mondhatjuk már rá, hogy az egyik legkeresettebb felső ösvényes karakterré nőtte ki magát. Ez az állítás természetesen nem csak az átlagos, mindennapi összecsapásokra, de a magasabb szinteken zajló versenyekre is vonatkozik. A legnagyobb változtatás pedig, ami ezt a nem feltétlenül mindennapi karaktert visszahozta a metába, egy számára igen tökéletes rúna felfedezése volt. Az év eddigi részében ugyanis a hős legnagyobb problémája az volt, hogy nem találta meg saját identitását az Idézők Szurdokában: a játékosok egyszerűen nem tudtak rájönni, hogy melyik a megfelelő rúna a számára.Voltak olyan bátor felfedezők, akik a Grasp of the Undying-al kísérleteztek, amiben láttunk mi is némi potenciált. A plusz életerő ugyanis felettébb jól tud jönni a tankos karaktereknek, azonban itt az volt a probléma, hogy Urgot a szükséges tárgyakból már ezen kívül is kapott plusz életerőt. A karakter másik verzióját Arcane Comet-el játszották, amivel lényegében le tudták dominálni a felső ösvényt, viszont a Sorcery Tree többi rúnája sehogy sem illet bele a képbe.

A rúna

Azonban most mindkét verziónak nyugodtan búcsút mondhatunk, egy új, sokkal jobb rúna kedvéért. De mégis mi a jó abban, hogy innentől kezdve mindenki Spellbook Urgotot használ majd? Nos, először is nagyon hasznos az, hogy a karakter cserélni tudja idézői képességeit, így mindig az adott pillanathoz igazodhat. Eleinte természetesen a Teleport az, ami sokat segíthet neki (gyorsabban visszaér az ösvényre, ezáltal nem veszít annyi goldot), mégis később ezt nyugodt szívvel kicserélheti Ignite-ra, Smite-ra, van hogy a Ghost, esetleg a Cleanse is jól jöhet és így tovább. Viszont ez még mindig semmi: W-je hatalmas mennyiségű páncéllal ruházhatja fel, a minionokat pedig úgy tudja majd takarítani, mintha géppisztolya lenne. A legjobb az egészben, hogy nem csak a felső ösvényen állja meg a helyét; a lényeg, hogy arra az ösvényre, ahova a Spellbook Urgot kerül a játék kései szakaszában már nem éri meg koncentrálni.

Hasznos tárgyak

  • Mérkőzés korai szakasza: Corrupting Potion
  • Fontos tárgyak: Black Cleaver, Righteous Glory, Adaptive Helm, Gargoyle’s Stoneplate, Merc Treads vagy Ninja Tabis

Miután pedig megtudtuk, hogy milyen szisztéma szerint kell felépíteni a Spelbook Urgot rúnáit, –illetve melyek számára a legfontosabb tárgyak–, nézzünk meg pár statisztika adatot is. Nem olyan régen, pontosabban az LPL döntőjében (ami az IG és az RNG között zajlott) mind az 5 mérkőzésben helyet kapott a karakter ezen verziója. Ez azonban az LCK regionális selejtezőjén sem volt másként: a Gen.G és Griffin közötti összecsapáson, ahogyan az előbb is, 5 mérkőzésből 5-ben szerepelt. Ezért azt tanácsoljuk nektek, hogy nyugodtan próbáljátok ki, mert nagyon jó solo karakter: nem kell senkire sem támaszkodnia, így könnyedén a solo ranked mérkőzések urává válhat.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!