Célkeresztben - amikor azt se tudod, honnan lőttek le

Célkeresztben - amikor azt se tudod, honnan lőttek le

Nem kell ahhoz profi játékosnak lenni, hogy akár egy kilométerről le tudjunk szedni valakit. 

Abban szerintem megegyezhetünk, hogy a PUBG-ben az egyik legjobb érzés, amikor több száz méter távolságból sikerül kilőnünk egy ellenfelet. Sajnos ilyen eset elég ritkán fordul elő, mivel a bolygók és a szerencsecsillagok együttállása mellett számtalan tényező szükséges egy mesteri lövés kivitelezéséhez. Természetesen semmi sem lehetetlen és az interneten mindennaposak az olyan klipek, amikben iszonyat szerencsés találatoknak lehetünk szemtanúi. Éppen ezért úgy határoztunk, összeszedünk pár ilyen zseniális lövést az elmúlt néhány napból, hogy emlékeztessünk mindenkit arra, a játékban kis szerencsével hatalmas távolságokból is lehet ellenfelet ölni. Na de lássuk is a felvételeket!

Kezdjük is mindjárt egy szédületes lövéssel, amit udstv hozott össze az x15-tel felszerelt AMW-vel. Az első golyó sajnos kicsit felé ment, –másodjára azonban a játékos már nem hibázott és 984 méterről szedte le áldozatát. 

Az egyik újdonságnak számító QBU egy igencsak érdekes fegyver, mindez viszont nem zavarta Wallerz-t, aki a türelem rózsát terem elve alapján tisztes távolságból elsőre lőtt egy igencsak szerencséset. 

KoobzTV ugyan elsőre elvétette a 15x-szel szerelt M24-gyel, másodjára azonban nem hibázott és 868 méterről végezte ki áldozatát. 

Végül, de nem utolsó sorban következzen Norziack, aki Scope-ot ugyan nem talált, mégis sikerült összehoznia pár iszonyat szép lövést az iron sight-os Kar98-cal. 

Nektek egyébként mi volt a legnagyobb távolság, amiről sikerült leszednetek egy ellenfelet?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!