Íme a V4 győztes Gabinho első benyomásai a FIFA 19-ről

Íme a V4 győztes Gabinho első benyomásai a FIFA 19-ről

Villáminterjú 2018 legeredményesebb magyar FIFA játékosával az új játék kapcsán.

Keddtől hivatalosan is kapható a boltokban a FIFA 19 Champions edition, így a jövő hét főszereplője egyértelműen az új FIFA játék lesz. Azok, akik Origin Early Accesszel rendelkeznek, már néhány nappal korábban játszhattak a játékkal, 10 órán keresztül. Gabinho is közöttük volt; vele beszélgettünk arról, hogy mik az első benyomásai a FIFA 19-ről.

Túl vagy az első 10 órán, mik az első benyomásaid? Jobb vagy rosszabb lett a játék, mint a FIFA 18?

Gabinho: Valamiben jobb, valamiben rosszabb. Például a lövési rendszert szerintem teljesen fölösleges volt átvariálni, de az új taktikai utasításokat jó ötletnek tartom. De még az elején vagyunk nagyon, meglátjuk, mi lesz később.

Milyen a FUT profik között az általános vélemény az új játék kapcsán? Mikor legutóbb beszélgettünk, azt mondtad, Kurt szerint polip kell, hogy legyen az ember ahhoz, hogy tudjon játszani a játékkal…

GabinhoNagyon vegyes, láttam olyanokat akiknek nagyon bejön és vannak olyanok akik a trial megjelenésekor írták, hogy a 18 jobb volt.

A te labdabirtoklósabb játékstílusodnak kedvez a játék az eddigiek alapján, vagy inkább az egyéni villanásokat helyezi előnybe?

Gabinho: Szerintem idén még jobban működik, de profik ellen még nem tudtam letesztelni. A játék emiatt talán kevésbé lesz szép, kevesebb lehet az akciódús meccs, de kell még idő ahhoz, hogy kialakuljon a "profi meta".

Ki lesz szerinted a legerősebb ikon a 19-ben és kik azok, akiket mindenképp a csapatodban szeretnél majd tudni?

Gabinho: Cruyff lesz a legerősebb és mellé egy Gullit, Vieira, Ronaldo triót tudnék elképzelni.

Mit tanácsolnál azoknak, akik –hasonlóan hozzád– szeretnének a legjobbak közé kerülni? A FIFA 19 egy új lap mindenkinek, ha egy profi tanácsait követve indulnak el az úton, az sokat segíthet nekik.

Gabinho: Azt, hogy ha tényleg komolyan gondoljátok, akkor küzdjetek érte és a siker sem fog elmaradni... és vegyetek FIFA pontot!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!