Októberi leárazási lista - rajta van a kedvenced?

Októberi leárazási lista - rajta van a kedvenced?

Itt van az új lista: hamarosan érkeznek az októberi akciók!

A szeptember (és ezzel együtt az iskolakezdés időszaka) mondhatjuk, hogy egy szempillantás alatt elillant. De a Riot emberei nem felejtenek! Pár napja kaptuk meg az októberi akciós kinézetek és karakterek listáját, amelyen a szokásos módon 36 hős és ugyan ennyi gúnya kapott helyet. Ahogyan azt már tőlük megszokhattuk, most sem teszik közzé, hogy melyiket mikor fogják leakciózni, de nem is baj, mert így legalább lesz egy kis időnk tüzetesen átmazsolázgatni a felsorolást. De nem csak ez az egyetlen szegmense a játéknak amit elért az akcióláz. Igaz nem számít újdonságnak, de fontos megemlíteni, hogy hat darab kinézet az előbb felsoroltakon kívül korai kedvezménybe került. Na és hogy mit takar ez a kifejezés? Az alul megtalálható gúnyák nem olyan régen érkeztek meg a játékba, azaz még mondhatjuk rájuk, hogy frissek és ropogósak. Ezáltal a készítők nem adnak rájuk olyan nagy kedvezményt, viszont 1350 RP helyett a 975 RP azért sem olyan rossz dolog, igaz?

Hangulatjelek

A Hangulatjel rendszer (illetve az egyre bővülő készletek) megjelenése óta már ez a szekció is bekerülhetett az akciós dolgok közé. A mostani hat hangulatjelet így 350 RP helyett csupán 175 RP-ért lehet majd megvásárolni, ami pont a fele az eredeti árnak!
Fontos viszont kiemelni, hogy mivel a Riot előre jelezte, hogy mely skinek lesznek leakciózva, így semmilyen formában nem fogják visszatéríteni a teljes áron vásárolt skineket. Tehát, ha megvetted teljes áron a Tűzijáték Jinxet, akkor nem fogják visszaadni az ár felét!

Ti mire csaptok majd le?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!