Ezeket a csapatokat érdemes választani Starter Packként!

Ezeket a csapatokat érdemes választani Starter Packként!

Nézzük meg, melyik ország választásával érdemes nekivágni az új játéknak!

A mai naptól kezdve már a korai hozzáféréssel rendelkező játékosok nekivághatnak a FUT karrierjüknek, úgyhogy utánanéztünk, hogy melyik ország választásával járunk a legjobban az Ultimate Team kezdetén. A "starter team" annyit jelent, hogy amelyik országot választjuk, abból a nemzetből több játékos kerül majd bele az első csapatunkba. Több ország közül is választhatunk, de statisztikák alapján kialakult egy TOP5-ös lista, hogy melyik állammal járunk a legjobban. Természetesen ez csak egy kis útmutató, nem azt jelenti, hogy ezek közül KELL választanunk. Mindenki saját maga döntheti el, hogy mivel kezd neki az új FUT szezonnak.

Ezzel a 10 játékossal lehet a legjobban zsugázni!

Labdakihozataloknál és támadásépítéseknél is fontos szerepet játszhatnak ezek a játékosok.

Nézzük is meg a TOP5-ös listát a starter teamekhez. Kezdjük is a legerősebb nemzettel, FRANCIAORSZÁGGAL:

#1 FRANCIA STARTER TEAM

Amikor már azt gondoltuk, hogy a franciák nem lehetnek ennél is jobbak, akkor kiutaztak Oroszországba és behúzták az idei Világbajnokságot. Ennek köszönhetően a francia játékosok kártyái is jelentős növekedést kaptak. Védekezésben egyértelműen a legjobbak, egyedül a jobb szélen van még mit javítani, de így is 9-es pontszámot kaptak. A középpályán Paul Pogba-val is zsugázhatunk, így elsősorban neki is köszönhetően a CDM pozíció a legerősebb. A támadószélsői a franciáknak nagyon gyorsak és gólerősek, gondoljunk csak a szupertehetség Kylian Mbappé-ra. Talán kapus szinten mondhatjuk azt, hogy egy kicsit fejlődhetnének még, de annyira nem drasztikus ezen a poszton a helyzet, hogy ne érné meg a franciákat választani. 

#2 SERIE A STARTER TEAM

Így, hogy már Cristiano Ronaldo is az olasz bajnokságban rúgja a bőrt, nem véletlen, hogy a második helyen az olaszokról beszélhetünk. Alapjáraton nem túl drágák az itt futballozó játékosok, így viszonylag olcsón is összerakhatunk egy erős Serie A kezdőt tizenegyet. Védekezésben –csak úgy, mint a franciáknál– a belső védők a legjobbak és a jobb szélső védő pozíció talán a gyengébbik. Nagyon jó középpályásokkal rendelkeznek az olaszok, gondoljunk csak a Juventusban játszó, Miralem Pjanic-ra. Támadásban természetesen a ST pozíció a legerősebb, köszönhetően a portugál sztárnak, Cristano Ronaldo-nak. Kapus szinten viszont jobb értékekkel rendelkeznek, mint a franciák, –így, ha valakinek fontos a védekezés, akkor joggal választhatja a Serie A-t.

#3 BUNDESLIGA STARTER TEAM

Az olaszok után egy másik liga is visszatér a legjobbak közé, ez pedig a Bundesliga. Nagyon gyors védőkkel rendelkeznek, akik nagyon jól jöhetnek a gyorsan futó támadókkal szemben. A középpályájuk szint úgy, mint az első két helyezettnek nagyon erős és nagyon technikás, így a labdajáratással biztosan nem lesz gondunk. A Bundesliga legjobbjai között az esetek döntő többségében Bayern München játékosok szerepelnek és ennek köszönhetően sajnos az áruk is jócskán magas lehet. Gondoljunk csak egy Lewandowskira, akit ha megakarunk szerezni mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk. Kapus szinten –köszönhetően Manuel Neuer-nek– elég jól állnak, aki a többi sztárkapushoz képest viszonylag olcsóbban beszerezhető hálóőr.

#4 PREMIER LEAGUE STARTER TEAM

A legnépszerűbb liga a játékban egyértelműen az angol bajnokság. Mivel a legtöbb játékos PL csapatot épít, így nem véletlen, hogy itt találjuk a legdrágább játékosokat is: ha ezt a szempontot vesszük elsőként, akkor nagyon drága összerakni egy erős angol kezdő tizenegyet. A starter team-mel viszont hozzájuthatunk egész olcsón jó játékosokhoz, viszont a későbbiekben mélyen a zsebünkbe kell majd nyúlnunk. Ha esetleg jól snipe-olgatunk a piacon, akkor jó áron szerezhetünk be játékosokat; sok időt kell ebbe beleölnünk, de természetesen idővel ez kifizetődik. A legerősebb pozíció egyértelműen a támadósor, ugyanis a Premier League tele van tehetséges támadószellemű játékosokkal, gondolunk itt, Agüero-ra, Harry Kane-re vagy akár Lukaku-ra. 

#5 BRAZIL STARTER TEAM

Nagy eséllyel nem az egyik legnépszerűbb kezdés, viszont azzal, hogy a kínai liga bekerült a játékba, a középpályán is találunk jó brazil játékosokat. Védő fronton is elég jól fel vannak szerelkezve, a támadósorról nem is beszélve, Neymar-ral az élen. Az egyik gyenge pontja ennek a kezdésnek a kapus pozíció, viszont –mivel egész olcsón összetudunk rakni egy erős brazil keretet– így bőven marad majd zsetonunk egy jó kapust beszerezni. Mivel a brazil játékosok majdnem minden ligában megfordulnak, így könnyedén egy hybrid csapatot is összerakhatunk.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!