További két új hőskinézet, három esemény és rengeteg érdekesség - vébé előzetes

További két új hőskinézet, három esemény és rengeteg érdekesség - vébé előzetes

Hat héten át számos újdonság és tartalom vár mindenkit az Idézők Szurdokában.

Tegnap estéről ma reggelre találgatások százezrei léptek el az internetet azzal kapcsolatban, hogy szegény Kled vajon mikor is kap új hőskinézetet. Viszont végre elérkezett a pillanat, hogy ő is bővítse palettáját, ugyanis a tegnap esti kiszivárgott Janna és Kai'Sa mellett Kled és Ekko kapnak még Harrowing témájú hőskinézeteket! Így az eddig ismert paletta két új hőskinézettel bővült egyetlen szempillantás alatt!

Szinte még ropog, olyan friss a 2018-as vébészezon eseményelőzetes videója, mely egy kis kedvcsinálóként invitál mindenkit a hat héten keresztül tartó mókára. Ez idő leforgása alatt lesz szerencsénk három eseményhez is többek között. Azonban van itt még vb-belépő, érkezik Világbajnok Kha'Zix a Hextech Malzaharral karöltve, továbbá temérdek jutalom vár még minden Idézőre! Arany chromák, őrszemek, ikonok, minden, mi szem szájnak ingere, és amit csak eltudtok képzelni még!

Ne habozzatok, Popsztár Kai'Sa már vár reátok!

Melyik hőskinézetet várjátok a legjobban?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.