Egy olasz támadó kiemelkedik az eheti TOTW kezdőből!

Egy olasz támadó kiemelkedik az eheti TOTW kezdőből!

A FIFA19 új szezonjának második hetében is lehetett csemegézni a hétvége legjobb teljesítményeiből, a legnagyobb nevek most nem kerültek be, de vannak azért remek kártyák.

A cseh kapus úgy tűnik visszatért, de mellette jó néhány remek játékos is helyet kapott az eheti Team of the Weekben. Mondhatjuk, hogy nem sikerült olyan bitang erősre a keret, mint korábban, de az átlag 84-es lapok között azért van néhány tetszetős:

Petr Cech - GK: Mindenki azt hitte, hogy Leno lesz az Arsenal első számú hálóőre, miután elhagyta a Leverkusent, de a veterán Cech megharcolt a helyéért és bizonyította rátermettségét. Hatszor védett az Everton elleni győzelem során s a mérkőzés legjobbja címet is bezsebelte a 3 pont mellett.

Joel Matip - CB: A Liverpool folytatja a böszme jó sorozatát az új szezonban, miután 3-0-ára legyőzte a Southamptont. Három kemény meccset követően kicsit könnyedebb ellenfelet kaptak most, –ettől függetlenül szép játékkal nyűgözték le a közösséget. Matip a második gólt szerezte, és mindig a helyén volt hátul, ha szükség volt rá.

Thomas Meunier - RB: Mindig is egy támadó szellemű játékosnak ismertük, sokan már Dani Alves szintjén emlegették tudását illetően. Igaz vagy sem, a PSG igen csak jól járt eddig vele. A belga lőtt egy gólt a hétvégén és kiosztott egy asszisztot is az idegenbeli 3-1-es diadal során, a L'Equipe pedig 8/10-es értékelést adott neki, ami a héten a legnagyobb volt Franciaországban.

Lorenzo Insigne - CAM: A Seria A kicsit belehúzott, volt több jó teljesítmény is ezen a hétvégén Itáliából. A Napoli embere kétszer is bevette a Torino kapuját, végül 3-1-re jobbnak bizonyultak ellenfelüknél, tehát nem volt kérdés a jelenléte.

Wissam Ben Yedder - ST: Talán az elmúlt hétvégén ő volt a legjobb labdarúgó, a mesterhármas és az assziszt a neve mellett elég sokat mondó, szegény Levante-nak nem sok esélye volt; a végeredmény 6-2 lett a Sevilla javára.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!