Kontiék összerakják a 'Szupercsapatot' - Interjú az MNEB-ről

Kontiék összerakják a 'Szupercsapatot' - Interjú az MNEB-ről

"Csapjunk egy bulit és érezzük jól magunkat."

Most hétvégén megkezdődik a Magyar Nemzeti Bajnokság, –azon belül a PUBG is útjára indul. Ezen apropóból Kontit kérdeztük, hogy mire számít a versenysorozattal kapcsolatban.

Mi volt az első gondolatod, amikor először hallottál a Magyar Nemzeti Bajnokságról?

Az első gondolatom az volt, hogy csapunk egy hatalmas bulit, és összehozzuk a PUBG közösséget!

PUBG versenyeket már láttunk itthon, viszont liga formátumban még nem. Szerinted ez a verseny milyen hatással lesz a hazai közösségre?

Biztos, hogy frissebben fogja tartani a közösséget és az egész e-sportot itthon, ami alapvetően –ha jobban belegondolunk– egy nagyon jó dolog és remélhetőleg nem ez lesz az egyetlen ilyen kezdeményezés a jövőben aminek örülhetünk.

kép forrás: Fusiontv

Szerinted a liga katalizátorként hat majd a magyar e-sport életre? Kialakulhat ebből egy népszerű és fontos bajnoki sorozat a következő években?

Az e-sport mindenkié.

Indultok a versenyen, ha igen, akkor milyen csapattal és milyen elvárásotok van magatokkal szemben?

A lineup felépítését a Szupercsapat mintájára alkottuk meg. Hannibál szerepét a mindenki számára ismert és közkedvelt Kodiak fogja játszani. Veterán szakértelmét és tapasztalatát nem kell jellemezni, e mellet szeret sokat gondolkodni és tervezni. Murdockot, Jonesy fogja alakítani aki a láthatatlan kutyáját simogatja, és nagypofájával zavarja össze az ellenfelet. Nem mellesleg felhagyott az amerikai Fortnite szektával, hogy visszatérhessen ehhez a csapathoz. Mr.T szerepében Fodát képzeljük el, aki mindig oda rakja magát (így a játékban is), és szó nélkül gyűr le akár 4-5 ellenfelet is. Remélhetőleg a frizuráját is sikerült a versenyre megformázni.  Jómagam pedig úgy tűnik a Szépfiú szerepét kell elvállalnom aki okos, jóképű, vicces de még főleg szerény is. Ott van fejben amikor kell, de tud szórakoztató is maradni. Elvárás az, hogy –szórakoztató és fenntartható streamelés mellett– erősebb és komolyabb taktikai és struktúra megbeszélése nélkül versenyezzünk. Első a fun és a nézői élmény, –de ennek szerves része lesz azért a versenyzés és a kompetitív oldal is.

Ha szeretnétek összemérni a tudásotokat a "Szupercsapattal", akkor ne habozzatok, még jelentkezhettek a hétvégi versenyre!

Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság - PUBG | ESL Play

World leading platform for esports. Play CS:GO, LoL, CoD, FIFA, SC2, WoT and more against real opponents for prizes and cash.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!