David Meylernek nem kellett sok, hogy összerakja az első napos álomcsapatot

David Meylernek nem kellett sok, hogy összerakja az első napos álomcsapatot

Mint kiderült, az ír válogatott játékos megőrül a FIFA sorozatért; mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy néhány napja már nagyon durván nyüstöli a játékot.

Írtunk már korábban is a korábbi Hull City –jelenleg a Reading FC– játékosáról, hiszen folyamatosan arra törekszik, hogy a lehető legjobb együttessel rendelkezzen az aktuális FIFA játékban. Tény, hogy nem fukarkodik, ha pénzről van szó, –máskülönben lehetetlen lenne összerakni ilyen erős csapatokat, főleg a szeptember 28-i világszerte való megjelenés előtt.

Az előző szezonban is álomszerű együtteseket pakolt össze a legjobbakból, de úgy tűnik, most már az első naptól kezdve rákapcsolt. Olyannyira, hogy már egy ikon is található a csapatában, de a 18 legjobb kapusa mellett spanyol a belső védő párosa is, a széleken pedig két kreatív játékos található. A középpályától pedig csak a támadósora erősebb, –pláne a jobb szélső ikonnal, George Besttel kiegészülve. Elmondása szerint 24.000 FIFA pontba és megannyi pakli kinyitása kellett hozzá, hogy összejöjjön ez gárda. A következő tweetje pedig arról szól, hogy egy 43-4-es arányt futott ezzel a kezdővel.

Azt még korai lenne megmondani, hogy mennyire változik majd a meta a lapokat illetően, hiszen az új mechanika és statisztikai adatok alapján biztosan lesz egy-két új, használható játékos az Ultimate Teamben.

Ez már személyes vélemény, de bőven elképzelhető, hogy jó néhány játékos lesz, aki elég durva együttesekkel indul neki az új FUT szezonnak a beleölt pénz hatására, –és ez bizony sokak kedvét szegheti, ha ilyen együttesekkel találkoznak útközben:

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!