Újabb női szereplővel bővül az EU LCS stábja 2019-ben

Újabb női szereplővel bővül az EU LCS stábja 2019-ben

Már nem csak Sjokz fog minket üdvözölni angyali mosolyával!

Akik rendszeresen követik az EU LCS angol közvetítéseit, tudhatják, hogy leginkább férfi kommentátorok fordulnak elő, Sjokz az egyetlen hölgy a csapatban, de ő is mint host szerepel ott. 2019-től ez azonban változik, ugyanis az LPL-ben már jól ismert caster, Indiana “Froskurinn” Juniper Black háta mögött hagyja a kínai régiót, és csatlakozik az EU LCS stábjához!

A 27 éves kommentátor a kínai ligában is számtalan mérkőzést közvetített már végig az angol streamen, –szóval egy igen tapasztalt szereplőt köszönthet köreiben az európai liga. Kevesen tudják róla, de Froskurinn egykoron edző is volt, 2014-ben az RMU csapatát, 2014 végétől, 2015 elejétől pedig a Roar ötösét képezte, de megfordult a Team Dignitasnál is. Ezek után lett belőle analyst, illetve color caster (az a kommentátor, aki a jó hangulatért, a szórakoztatásért és az érdekes háttérinfókért felel) az LPL keretében.

Froskurinn európai karrierjének kezdete azonban még picit odébb van, a világbajnokságot ugyanis még a kínai stábbal fogja végigvinni. A hírt azonban természetesen nem hagyta szó nélkül:

"Ez az átmenet nagyjából egy évig tartott, de nem ez volt az első eset, hogy kacérkodtam az EU LCS gondolatával."

Kínából a Royal Never Give Up, az Invictus Gaming és az Edward Gaming képviseli a kontinenst a 2018-as világbajnokságon, ahol az SKT most nem szerepel majd. Kíváncsian várjuk, hogy ez mennyire fogja befolyásolni a mezőny alakulását. Egyértelműen nagyszerű zárás lenne Froskurinn számára, ha valamelyik általa jól ismert csapat emelné idén a magasba azt a bizonyos serleget!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.