A legendás sárkány, aki sosem jelent meg

A legendás sárkány, aki sosem jelent meg

Ao Shin hosszú utat tett meg már azelőtt, hogy teljesen eltörölték volna megjelenésének gondolatát.

Ao Shin, a viharsárkány megjelenése még 2013 év végén került bejelentésre, aki olyankor még a hőstervezés első szakaszában járt. A hőnszeretett sárkányról semmilyen információt nem kapott ezt követően a közösség 2 esztendőn keresztül, majd egy közlemény került ki róla.

"Az általatok Ao Shin néven megismert hős végül nem lép az Igazság Mezőire, de 2016 első negyedévében megjelenik egy sárkányhős. A (nem végleges) neve pedig Aurelion Sol."

A régi motorosok tudják, hogy Ao Shin mennyire egy hypeolt karakternek indult; mindenki várta, minden új hősbejelentésnél azt reméltük, hogy végre, na most talán megérkezik. Végezetül pedig Aurelion Sol érkezett helyette.

Azonban mi is volt az oka, hogy Ao Shin nem jelenhetett meg a játékban?

A képességei. Sajnos a rostán nem feleltek meg a feltételeknek, ez okozta a fő problémát. A másodlagos gond pedig az volt, hogy a hősünk hosszú, kígyózó, sárkány testét megalkotni nem egy egyszerű dolog. Azért is, –mivel a játékban a karaktereknek szabadon kell mozogniuk, hisz ha akció van, vagy épp bajban vannak–, azonnal meg kell tudni fordulniuk.aoViszont volt egy harmadlagos indok is, amiért nem jelent meg a karakter, mégpedig az, hogy túl hamar kiáltottak farkast. Ezáltal arra kell gondolni, hogy korán jelentették be a hős érkezését és egyben nagyon ragaszkodtak a koncepció mellett, már akkor, mikor még tematikája se volt. A hab a tortán már csak az volt, hogy pont ekkor döntöttek úgy, hogy lassítanak a hősök kiadásán, mert ez is egy olyan időszak volt, mikor egymást követően érkeztek az újabbnál újabb hősök.

"Szóval sajnáljuk, hogy idejekorán belengettük egy kígyószerű, a villámokat uraló sárkány ígéretét."

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.