Izgalmas dolgokat hozott az októberi Clash Royale patch

Izgalmas dolgokat hozott az októberi Clash Royale patch

Újabb hónapnak kezdtünk neki, a Supercell pedig szállította a legújabb Clash Royale frissítését.

Október elejével beköszöntött a legújabb Clash Royale frissítés: nézzük meg együtt, mivel készült erre a borús őszi hónapra a Supercell!

Royale Giant

  • Hatótáv: rövidebb, 6.5-ről 5.0-ra
  • Sebzés: +60%
  • Megidézés: gyorsabb 2 sec-ről 1 sec-re

A fejlesztők ezúttal is hallgattak a játékosok kéréseire, ami ebben az esetben az volt, hogy sújtsanak le azzal a bizonyos nerf-kalapáccsal a Royale Giant-re. A kártya borzasztóan kétarcú: lehet, hogy sokat látod akkor, amikor csak egy-két ladder meccset mész, azonban a versenyeken mintha megszűnne, szinte sosem lehet találkozni vele. A Supercell csapata éppen ezért megpróbálta kicsit helyrepofozni ezt az irdatlan óriást. Hatótávolságát csökkentették annak érdekében, hogy a lehelyezését követően ne rögtön találja meg magának a célpontot (ami sok esetben az ellenség tornya, de lehet akár egy Inferno torony is), így a másik játékosnak több ideje marad majd a védekezésre. De hogy ne essen annyira rosszul ez az igen nagy nerf, a sebzését megemelték +60%-kal. 

Goblin Giant

  • Életerő: +6%

A legfrissebb lap is kapott egy kis kozmetikázást. A Goblin Giant életerejét +6%-kal megnövelték, aminek segítségével talán nem lesz annyira törékeny, mint eddig volt.

Bomb Tower

  • Területi sebzés: +5%

A fejlesztők ezzel a buffal azt szerették volna elérni, hogy a Bomb Tower sokkal hatásosabb legyen, mint eddig volt. A sebzésnövelés segítségével pedig akár már egy szinttel magasabb Goblinokat is sikeresen kiiktat majd.

Goblin Hut

  • Spawn: gyorsabb 5 sec-ről 4.7 sec-re

A Goblin Hut-ra mondhatjuk, hogy a Spear Goblins nevű lap átdolgozása óta szenvedett (ami néhány hónappal ezelőtt lépett életbe). A spawn gyorsításának köszönhetően ugyan életereje rövidebb lesz (azaz nem tudja egyedül elárasztani a pástot), azonban a plusz egy Goblin amit "termelni tud", nagy befolyással lehet majd a mérkőzés menetére.

Skeleton Army

  • Csontváz szám: növekszik, 14-ről 15-re

Larry, Harry, Gerry, Terry, Mary, Barry, Cherry, Karrie, Faerie, Scary, Sherry, Gary, McClary, és Huckleberry meghívták a haverjukat, Doot-ot, hogy ünnepeljen velünk a halloweeni bulin!

Barbarian Barrel

  • A hordó gyorsabban gurul, a barbárok gyorsabban ugranak ki

Miután a Barbarian Barrel árát lecsökkentették 2 elixírre, a fejlesztők úgy látták, hogy a kártya győzelmi rátája emelkedik. De ez még nem jelenti azt, hogy a játékosok gyakran választanák a legnépszerűbb varázslatok ellen. Azonban néhány kisebb változtatással (gyorsabban gurul, gyorsabban ugranak ki a benne lévők) –talán el lehet érni, hogy még népszerűbbé váljon!

Snowball

  • Lassítás: hosszabb, 2 sec-ről 2.5 sec-re
  • Területi sebzés: +10%

A Zap fél másodperces stun-ja nagyon népszerűvé teszi a kártyát a Clash Royale mezején. Ezért sajnos a lassítással rendelkező varázslatok, (mint például a Snowball is) a háttérbe szorulnak, –ugyanis a lassítások alatt nincs elég idő felkészülni a következő mozzanatra. Éppen ezért növelték meg a fejlesztők a Snowball sebzését és hatóidejét. Kíváncsian várjuk, hogy vajon tényleg népszerűbbé válik majd a változtatások hatására.

Ice Wizard

  • Lassítás: hosszabb, 2 sec-ről 2.5 sec-re

A Clash Royale hivatalos Twitter oldalán írtak ki egy szavazást, hogy melyik lapot frissítsék, és a játékosok nagy többsége az Ice Wizardra szavazott. Mi egyelőre nem értjük a döntést, azonban a fejlesztők azzal magyarázták a dolgot, hogy az Electro és az Ice Wizard közötti csatában mindig az Electro tudott felülkerekedni, ugyanis stun-ja elég ideig tartott ahhoz, hogy megtörje a lassítás effektjét. Azonban most, hogy hosszabb a lassítás, erre már nem lesz esélye.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!