Így aktiváld a nézői jutalmakat VB alatt!

Ne maradj le a jutalmakról; aktiváld őket a megfelelő helyen!

Több jutalommal és ajándékkal is kedveskedik idén a Riot Games, azonban ezeket nem kapjuk meg automatikusan: aktiválni is kell őket és hozzácsatolni a fiókunkhoz. Mostani cikkünkben lépésről lépésre vesszük végig, hogy miként tudod ezeket elérni.

Ahhoz, hogy ezeket el tudjuk érni nincs más dolgunk, mint ellátogatni a watch.lolesports.com/rewards oldalra. Ez egy hivatalos Riot oldal, tehát be is kell jelentkezni majd, ahhoz, hogy bármi történjen.

A kiemelt gombra kattintva a következő oldallal találkozunk, ahol nincs más dolgunk, mint a kliensben is használt Felhasználónevet és jelszót adjuk meg. Figyeljünk arra is, hogy a régió megfelelő legyen, jelen esetben jó eséllyel EUNE.

Ha beléptünk és nem dob be automatikusan, az URL-be írjuk be még egyszer a /rewards-os és akkor az alábbi oldalon találjuk magunkat, ahol a kék gombra kattintva tudjuk aktiválni a nézésért járó jutalmakat.

Ha ezzel is megvagyunk, akkor a heti küldetéseknél találjuk magunkat, illetve a jobb felső sarokban egy jutalmak letiltása gomb is meg kell jelenjen, ebből már láthatjuk, hogy sikerült aktiválni.

Innentől már csak a megtekintésre kell kattintani, hiszen 10 percnyi nézés után kezdjük el kapni a jutalmakat. A rendszer itt még egyszer megerősít minket abban, hogy a jutalmakat innentől kapni fogjuk. Nincs más dolgunk innentől, mint élvezni a meccseket!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!