Elkezdődött...látványos videóval jelentették be a FIFA19 Global Series első versenyét

Elkezdődött...látványos videóval jelentették be a FIFA19 Global Series első versenyét

A FIFA19 Continental Cup a párizsi játékok hetén lesz megtalálható.

Ismét útjára indul is az EA Sports saját FIFA e-sport sorozata, a Global Series, –első állomása pedig a Sony által bejelentett új PlayStation FIFA 19 Continental Cup, mely a Paris Games Week keretein belül lesz megrendezve. Egy kedvcsináló videóval is kedveskedtek a rajongóknak, ami bemutatja a selejtezőket és meginvitál, hogy megmérettesd magad a világ legjobb FIFA játékosaival szemben.

Azonban kizárólag 32 játékosnak lesz lehetősége részt venni a franciaországi 2018-as Continental Cup-on.

"Ez az első hivatalos FIFA 19 bajnokság és egyben kiváló lehetőség a 32 legjobb FIFA játékos számára a földkerekségen, hogy minél több pontot bezsebelve esélyt adjanak saját maguknak a FIFA Global Series Playoff-ra, ahol már pénzdíjazás és egy utazás is várja őket az UEFA Champions League Final Madrid rendezvényre, mely 2019-ben lesz Spanyolországban."

A Sony azonban szeretné felhívni a jelentkezők figyelmét arra, hogy aktív PlayStation Plus tagsági szükséges a részvételhez, továbbá a 16. életévet kötelezően be kell töltenie minden játékosnak a részvételhez. Az alábbi országokból várják a jelentkezéseket: Ausztrália, Csehország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögorgszág, Magyarország, Olaszország, Új-Zéland, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Oroszország, Szlovákia, Spanyolország, Svédország, Svájc és az Egyesült Királyság. A rendezvény idén október 6 és 28 között kerül megrendezésre.

A további részleteket pedig a PlayStation hivatalos oldalán érhetik el az érdeklődők.

UPDATE

Külön hazánknak ugyan nincs selejtezője, de alábbi weboldalon –ha kicsit nehézkesen is– de lehet jelentkezni. Ez a cseh kvalifikáció és úgy tűnik, hogy itt nyílik lehetősége a magyaroknak is megmérkőznie. Az oldal alapvetően cseh ugyebár, ezért érdemes a böngészővel lefordíttatni. Mindenesetre az alábbi feltételeknek meg kell felelni a jelentkezés tekintetében:

  • Ahhoz, hogy részt vehess a tornán regisztrálni kell a www.playzone.cz oldalán egy felhasználónevet. Ezek után az alábbi oldalra kattints: ITT
    • Az első kvalifikáció október 9., míg a második október 14-én esedékes
  • Azt még tudni kell, hogy minden játékosnak a verseny kezdete előtt az alábbi Discordon meg kell jelennie!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!