Több új hőst kapunk jövőre, és megerősítették a Riot új játékát is!

Több új hőst kapunk jövőre, és megerősítették a Riot új játékát is!

Videós formában készítették el az Ask Riot 100. felvonását.

Már 100 részen van túl az Ask Riot, vagyis a Kérdezz a Riottól sorozat, amiben minden alkalommal érdekesebbnél érdekesebb témákat feszegetnek. A kérdéseket persze mi játékosok tehetjük fel, a Riot pedig válogat ezekből és általában a legjobbakat hozza el nekünk. Nem feltétlenül kell mindig komoly dolgokra gondolni –bár olyanra is volt példa–, néha szeretnek csak szórakozni velünk.

Mikortól és hol éri meg használni a VB-belépőt?

Huzsi | 18/10/05 09:30 A Vb-belépő és egyben a hétről hétre ismétlődő ingyen jutalmak tartják lázban most a közösséget a világbajnokság ideje alatt, legalábbis jelenleg ezekkel kedveskednek nekünk a fejlesztők. Mint minden eseménynél, most is szerezhetünk ingyen tokeneket küldetésekből, azonban most nem válogathatunk kedvünkre a legdrágább dolgokból, mert a küldetések sajnos nem adnak ennyi zsetont önmagunkban.

A mostani rész annyiban más, hogy míg eddig ezt írásban tették meg, ezúttal egy videót készítettek. Vicces kérdések itt is voltak, ugyanakkor pár komolyabb dolog is belefért a videóba.

Felmerült, hogy vajon Anivia kapna-e Tear of the Goddess jelzőket, ha sírna? Azt is megtudtunk, hogy Reav3, a hősfejlesztés vezetője imádja a madarakat, így ha van még ilyen témájú karakterötlet, nyugodtan küldjük el. Meddler belátta, hogy a dzsungel nem is jó kifejezés, mivel inkább hasonlít egy sima erdőre, viszont kimondani menőbb. Sokan panaszkodnak a túl sok Ahri skin miatt; mint kiderült, még vissza is fogják magukat, mert nagyon gyakran merülnek fel vele új ötletek skinek terén. A "miért kapok mindig új játékosokat" kérdésre két lehetőséget vázoltak fel: vagy annyira megnyugtatóak és kedvesek vagyunk, hogy a Riot velünk szeretné őket bevezetni a játékba, vagy egyszerűen még mindig az ő szintjükön játszunk, hiába vagyunk veteránok. Yasuo törlése is felmerült, de sajnos erre egy egyértelmű soha választ kaptunk. Nunu és Willump kapcsán felmerült, hogy miért nem kap a többi duo karakter is ilyen nevet, de Reav3 szerint közöttük nincs akkor egyenjogúság, ezért Quinn, Kled és Sejuani maradnak a mostani nevükkel.Komolyra fordítva a szót, megkérdezték, hogy a következő szezonban mi lesz a hősökkel. Megint tele leszünk rewörkökkel, vagy esetleg új hősöket is kapunk? Reav3 elmondta, hogy idén nagyon sokat koncentráltak a rewörkökre; mivel volt mit behozni, eléggé lemaradtak e téren és sok hős várt frissítésre. Jövőre viszont visszatérnek a nagyjából fele-fele arányra. Ezért is lehet, hogy idén csak Kai'Sa és Pyke jelentek meg eddig, pedig már október van. Mordekaiser is ezen a listán van, –azonban bármi is lesz vele, a pizzatalpak megmaradnak, mint az egyik legjellemzőbb külső tulajdonsága a páncél mellett. 

És végül az utolsó kérdés, miért az a cég neve, hogy Riot Games, mivel a Games többesszámra utal, ugyanakkor csak a LoL-t adták ki. Először ment a mellébeszélés, hogy kiadtak egy társasjátékot is, a Mechs and Minionst, illetve ott van Blitz Poro Roundup. De, hogy fognak-e egy új, nagy játékot csinálni? Jessica "Safelocked" erre csak annyit mondott, hogy ez még rejtély, –de Meddler a végén megsúgta, hogy igen!Ez már a sokadik ilyen megerősítés, de az első olyan, hogy a Riot egy saját csatornán, videós formában mondja ezt ki. Bár csak egy egyszerű "elszólásnak" tűnik, egy olyan vezető ember, mint Meddler pontosan tudja, hogy mit oszthat meg és mit nem, még ha sokszor ilyen lazának is tűnik a Riot. Ilyen titkokat nem említenek még viccből sem, ha arra nincs külön engedély.

Mivel jövőre lesz a 10. évfordulója a LoL-nak és a két alapító elmondása szerint 10 évente terveznek valami újat, talán jövőre végre kiderül, hogy mi is ez a játék.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.