Így néz ki a PUBG egy wall hacker szemével

Így néz ki a PUBG egy wall hacker szemével

Az illegális programokat használó játékosok felismeréséhez néha érdemes megnéznünk, miként is viselkednek mérkőzés közben. 

Néhány nappal ezelőtt a PUBG Corp. közzétette a 22. patchet, amivel számtalan újdonság, –mint például az átalakított rank rendszer, a pályaválasztás, vagy a Trade Up– is bekerült a játékba. Sajnálatos módon a frissítés katasztrofálisan sült el, mivel rengeteg bug és hiba jelent meg a játékban, ráadásul az új region locknak köszönhetően temérdek olyan eset fordult elő, hogy mondjuk egy európai játékost akarata ellenére Észak-Amerikára vagy Ázsiára dobott be.

Halló PUBG Corp? - Nem ilyen region lockot akartunk!

A PUBG legújabb PC-s frissítése elhozta a régiós zárat, –azonban nem úgy, ahogy azt a játékosbázis szerette volna.

A frissítés egyébként nem csak bugok áradatát hozta, hanem a beszámolók alapján megnőtt a csalók száma is, ami valószínűleg kapcsolatba hozható a region lock által kavart káosszal. Sokakban most felmerülhet a kérdés: honnan tudom, hogy valaki lecsalja a meccset és illegális segédprogramokat használ? Nos, a válasz egyszerű, mégis összetett, ráadásul egy kis plusz figyelmet kíván. Első körben fel kell ismernünk, hogy gyanús körülmények között szedtek-e le minket. A replay rendszer és a kill cam erre tökéletes, sokan viszont elfelejtik használni, mivel felidegesítette őket a vereség és amúgy is, menni kell a következőre. Mondanom sem kell, szerintem ez hatalmas hiba, és azért is érdemes megnézni a halálunk pillanatát, hogy tanulni tudjunk belőle.

Másodszor meg kell különböztetnünk a skilles játékost a csalótól, ami kicsit már nehezebb, mivel egy "skilles csaló" igyekszik feltűnés nélkül használni a segédprogramjait. Valahol azonban el kell kezdenünk, szóval most szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani egy rövid videót, amiben belepillanthattok egy wall hacket használó játékos szemszögébe. Még mielőtt kikelnétek magatokból, a csalás semmilyen formáját nem szeretnénk támogatni, inkább egy kis segítséget nyújtani abban, hogy könnyebben felismerjétek az illegális segédprogram használókat. Az alábbi videó egy kirívó példát tartalmaz, és reméljük, hogy hasznotokra válik majd. 

Ha hasonló esetet tapasztaltok, mindenféleképpen használjátok a "report player" funkciót! Ti egyébként milyen sűrűn szoktatok találkozni csalókkal? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!