Van egy csatár a karrier módban, akinek a legjobb értéke a Goalkeeping

Van egy csatár a karrier módban, akinek a legjobb értéke a Goalkeeping

Vajon mi történt ekkor az EA-nél, mikor őt szerkesztették?

A FIFA19 karrier módjában van egy olyan csatár, akinek a legjobb értékeit –és itt kapaszkodjatok meg!– még a kapusok is megirigyelnék. Történt ugyanis, hogy az EA kitalált bizonyos számú játékost, viszont nála valami elcsúszott, ugyanis úgy tűnik, hogy teljesen véletlenszerűen válogatták össze a számokat. Deniro Prestes esete ezt ékesen bizonyítja, –hiszen  valószínűleg nem valós futballistáról van szó–, a kapus poszton inkább bevethető lenne, mint csatárként, legjobb értékei ugyanis a goalkeeper attributes közül kerülnek ki:

  • Strenght: 94
  • GK Reflexes: 64-74
  • GK: Kicking 63-73

Look what the scouts dragged in

Prestes láttán rögtön megborult a Reddit, és habozás nélkül ki is írták az oldalra a sztorit: senki nem értette mi történt az EA-nél. Nos, jöttek is gyorsan a kommentek hozzá:

"Elnézést wtf."

Azóta sem tudjuk eldönteni mi sem, hogy ez most trollkodás az EA részéről vagy pusztán rosszul generálták le ezt a játékost, és mondjuk nem csatárként szerették volna belepakolni a játékba. Ha pedig ez még nem lenne elég nagy kavar a karrier mód kapcsán, akkor a játékosok egy nagy százaléka azt is sérelmezi, hogy van egy glitch is benne, amely miatt a nagy csapatok egyszerűen túl sokat pihentetik a kulcs futballistáikat. Ez alapvetően teljesen normális lenne, mivel egy idény elég hosszú, viszont itt már átestek a ló túlsó oldalára. Sőt a helyettük beálló labdarúgók –finoman fogalmazva– sem állnak a helyzet magaslatán.

Emiatt nagyon könnyű győzelmet győzelemre halmozni és kihívás sem igazán van a játékban. Az EA vajon törődik-e majd ezzel a játék móddal a jövőben? Ez bizony egy fogós kérdés.

Kövess Minket!