Európa sarokba ültette Koreát a vb csoportköreinek első napján

Mind a G2, mind a Team Vitality győzelmet aratott, –utóbbi különösen szoros mérkőzésen!

Elérkezett október 10., vagyis a 2018-as Worlds csoportköreinek nyitónapja. Nagyon reméljük, hogy mindenki megtette tétjeit a vb tippjátékban, ugyanis ikonokat, zsetonokat szerezhetünk vele, a vb után pedig talán lesz egy-két annyira szerencsés, –vagy épp jövőbelátó játékos–, aki hibátlan tippjei miatt mind az 5 ultimate skint megkapja!

De ennyire azért ne szaladjunk előre: még csak a csoportkör első napjánál tartunk, izgalmakban azonban nem volt hiány! Sok helyen a papírforma érvényesült, máshol azonban hatalmas meglepetésekben volt részünk!

kt Rolster vs. Team Liquid

A mérkőzést nagyon jól kezdte meg a Team Liquid, gyönyörű első és második gyilkosságot szereztek, illetve Pobelter is fenomenális menekülést mutatott be már az első 10 percben. De aztán az irányítás kicsúszott a Liquid kezéből, egy sárkány pitnél bekövetkezett harc után már a kt uralta a meccset.

Edward Gaming vs. MAD Team

A tajvani MAD Team nagyon szoros meccset játszott az EDG-vel, de végül egy late game-ben elbukott csapatharc olyan előnyt adott a kínaiaknak, amit már nem lehetett visszahozni!

Phong Vü Buffalo vs. Flash Wolves

A vietnami delegáció és a tajvani képviselők mérkőzése egy viszonylag egyoldalú párbaj volt, a Phongnak megvolt a lehetősége, de a Flash Wolves nem hagyta ezt kihasználni!

Afreeca Freecs vs. G2

A negyedik összecsapáson el is érkeztünk a nap egyik ominózus mérkőzéséhez, a G2 gyönyörűt játszott az Afreeca Freecs-szel szemben, ezzel győzelmet hozva el a LoL királyainak számító dél-koreaiakkal szemben!

Royal Never Give Up vs. Cloud9

Az ötödik mérkőzésen Kína és Amerika találkozott, a Cloud9 azonban szét volt csúszva. Sneaky például 0/3-ban kezdte a meccset, Uzi pedig a killek mellett még nagy farmelőnnyel is rendelkezett!

Gen-G vs. Team Vitality

Végül pedig a nap zárómérkőzését a Gen.G és a Vitality játszotta; ha valamit, akkor ezt a meccset mindenképp nézzétek vissza! Elképesztőt játszott a Team Vitality, fantasztikus csapatharcokat és még egy gyönyörű Baron lopást is láthattunk! Hatalmas győzelem volt a Vitality részéről, –az összefoglaló videó hamarosan érkezik!

Az összes mérkőzést visszanézhetitek magyar nyelven a MagyarLoL TV Twitch csatornáján!

Nézd meg MagyarLoLTV élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Zárásként pedig itt van egy összefoglaló kép!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!