Egymillió eurós ligát indít a Starladder és a PUBG Corp

Egymillió eurós ligát indít a Starladder és a PUBG Corp

Jövőre kezdődik el igazán az a bizonyos ötéves terv.

Az nem is kérdés számunkra, hogy eddig a versenyszervő cégek közül a Starladder vette a legkomolyabban a PUBG-t és igazán remek versenyeket hoztak el nekünk már a játék kezdete óta. Nem véletlen tehát, hogy a PUBG Corp. is mellettük tette le a voksát, hisz 2019 januárjában elindul az első nemzetközi PUBG liga, melyben egymillió dollár lesz a tét.

Világszerte indít ligákat a Starladder, amiből a legnagyobb egyértelműen az európai lesz. Ebbe beletartozik a kontinens legtöbb országa, Oroszország, a Közel-Kelet és Afrika északi része is. Emellett Észak-Amerikában, Kínában, Koreában, Délkelet-Ázsiában, Dél-Amerikában, Óceániában, Tajvanban és Japánban is indítanak majd. Nem nehéz ezek után kitalálnunk, hogy minden régió legjobbjai csapnak majd össze egymással a liga döntőjében. összesen 16 csapat lesz egy-egy ligában, Európában például végig offline körülmények között játszhatnak majd. Emellett a szervezők külön házat és ellátást is biztosítanak majd a csapatoknak, ezután pedig a bevételből is kapnak majd a játékosok. Erről több részletet majd később árulnak el. A kvalik októberben indulnak és egészen december közepéig tartanak majd, ahol egy LAN eseményen csap össze 32 csapat.

Ezzel tehát végre úgy döntött a PUBG Corp. és a Starladder, hogy elindítja a játék első hivatalos nemzetközi ligáját, ami könnyen sztenderdé válhat a jövőre nézve is. Ez lesz az ötéves terv első nagy ligája, –így kíváncsian várjuk, hogy hogyan abszolválja majd a két cég a közös együttműködést.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!