Mesut Özil hamarosan a Twitchen fog FIFA19-ezni!

Mesut Özil hamarosan a Twitchen fog FIFA19-ezni!

Az Arsenal futballistája Fifa 19 versenyekre fog összpontosítani.

A német labdarúgó, Mesut Özil korábban már bejelentette, hogy nem csak érdeklődik az e-sportok iránt, hanem elindítja az EA Sports FIFA sorozatára összpontosító saját csapatát is.

Özil, aki a nyári világbajnokság után visszavonult Németország válogatottjától, végül egy e-sport ügynökséggel, az eSportsReputation-nal működött együtt, hogy összerakja a szervezetét. Az "Özil csapat" tervei között mind a hazai, mind a nemzetközi FIFA versenyek szerepelnek. Twitteren azt is megosztotta, hogy keresik a megfelelő játékosokat, akik majd képviselhetik a klubot a megmérettetéseken. Azóta nincs pontos információ arról, hogy sikerült-e már találniuk bárkit is azóta.

Ha ez még nem lett volna elég nagy hír, akkor most egy újabb remek dologgal örvendeztette meg rajongóit, mivel ő is beleveti magát a FIFA19 világába. Elkészült a Twitch fiókja, majd beállították neki a csatornát, illetve a hozzátartozó segéd programokat is, így készen áll az első FIFA-s kalandjaira. Egyelőre nem pontosította, hogy mikor lesz látható az első adása, mindössze annyit kommunikált róla: "Hamarosan jön az első stream, maradjatok velem".

Az alábbi oldalon tudjátok majd követni a német játékos mérkőzéseit:

Nézd meg mesutozil élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!