Hirdetés

Több karaktert kikapcsoltak, egyszerűen nem lőttek rájuk a tornyok! - videó

Abbiechan | 18/10/11 11:36
Cikk mentése

Az tegnapi napon rengeteg láthatatlan karakter vette be az Idézők Szurdokát, amelyből még egy vicces videó is készült.

Hirdetés

Nem tudom, hogy Ti szoktátok-e figyelni a PBE kliens problémajelzőét, de a tegnapi nap folyamán öt karaktert (nevesítve: Rek'Sai, Vel'Koz, Kha'Zix, Kog'Maw, Cho'Gath) és egy tárgyat (Zz'Rot Portal) "kivontak a forgalomból". De mégis milyen alapon? Nos, a YouTube-ra felkerült igen mókás videó alapján úgy tűnik, hogy a karaktereket nem érzékelte az ellenséges torony, ha csak simán odasétáltak hozzá (sőt az ellenséges Nexus sem).

Az igaz, hogy az összes hős valamilyen kapcsolatban áll egymással (mindegyiknek a Void-ból származik, sőt a nevükben felső vonás is közös momentum) és a tárggyal is. Az biztos, hogy az említett hősök valamilyen formában érintettek voltak az Odyssey játékmódban, talán innen maradhatott valami a kódjukban, ami most nem működik megfelelően. Sokan tippeltek arra, hogy valószínűleg a bug-nak köze lehet a karakterek tényleges sebzéséhez (többen rendelkeznek vele), de voltak olyan meredek elképzelések is, hogy ez igazából egy promóciója lenne az új karakternek, akit hamarosan remélhetőleg bemutatnak majd.

Ti mit gondoltok, mi okozhatta a problémát? Tényleg csak egy buta kis rendszerhiba volt, vagy esetleg egy nagyon mókás marketing fogás?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Hirdetés
A hozzászólás nincs engedélyezve
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?