Íme az elmúlt hónapok legjobban sikerült élőszereplős PUBG filmje!

Íme az elmúlt hónapok legjobban sikerült élőszereplős PUBG filmje!

A PUBG PTSD remekül mutatja be, milyen gyötrelmekkel kell szembenéznünk a mindennapi mérkőzéseink során. 

Megjelenése óta a PUBG számtalan rajongót ihletett meg az egész világon. Nem telik úgy el hét, hogy ne találnánk valamilyen rajongói alkotást. Nemrég például egy igencsak kreatív játékos egy Beryl M762-őt faragott evőpálcikákból, –ráadásul még kiegészítőket is alkotott hozzá. Ha szeretnétek megtekinteni a munkafolyamatot és a művet, kattintsatok az alábbi cikkünkre!

Evőpálcikából faragott M762? - Egy rajongó megcsinálta!

A miniatűr modell ráadásul kiegészítőkkel is rendelkezik.

Nos most ismét egy rajongói alkotást szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, ami véleményünk szerint rendkívül jól fogja meg a PUBG élményt és annak lehetséges káros hatásait. A PUBG PTSD rövidfilm egy játékosról szól, akit rémálmok gyötörnek a meccsek miatt és ezért pszichológushoz fordul, hogy kezelni tudja a mindennapi traumákat. 

A rendkívül ötletes rövidfilm egyébként zseniálisan mutatja be a játék frusztráló pillanatait, a desync-től kezdve a loot-ot nem át adó csapattársakon át a China Number 1-ot spammelő, végig káromkodó játékosokig. Mielőtt még viszont belekezdenétek a videóba, szeretnénk felhívni a figyelmet rá, hogy 18 év alattiak számára nem feltétlenül ajánlott, mivel nem megfelelő szóhasználatot és imitált erőszakot tartalmaz. Ha viszont mindez nem zavar titeket, akkor jó szórakozást!

Nektek egyébként volt olyan pillanatotok a játékban, ami miatt nagyon csúnyán kikészültetek? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!