Indul a szezon, az EA bemutatta a FIFA mobil legújabb verzióját

A FIFA 19 megjelenése természetesen magával hozza a mobilos verzió érkezését is és a megváltozott játékmenet további izgalmakat ígér.

Az ősszel beköszöntött a legújabb FIFA szezon is, de nem csak konzolokon és PC-n lehet nyúzni majd, hanem mobilon is rúghatjuk a bőrt nem is oly sokára.

Az EA Sports igyekezett újjá varázsolni ezt a címet, és azt ígérik a pályán élethűbb lesz a játék, mint eddig bármikor. A játékosok modelljei jobban néznek ki, legnépszerűbb sztárok arca is felismerhetőbb lesz. Javították az animációkat, ezáltal sokkal folyékonyabb lesz egy mérkőzésnek a menete.

Az általános grafikai fejlesztéseken felül további módosításokat hajtottak végre a gólörömöknél, és természetesen sokkal többféle ünneplés került bele a mobilos verzióba is.

Nem csak a grafikát turbózták fel, hiszen bővült a fizikai motor által kínált lehetőségek száma, ezáltal a játékosok kölcsönhatása még valósághűbbé vált. Az animációk a szereléseknél és a belépőknél is javultak, szóval jobban lehet kontrollálni a védekezésünket. A támadásokat illetően is sokkal kreatívabbak lehetünk, új skill move-okat is beiktathatunk. Emellett pedig a szabadrúgások is új rendszer szerint működnek.

Íme a trailer:

November 7-én tehát mobilon is megkezdődik az új szezon. Ti várjátok már?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!