Összességében a PUBG-t még mindig jobban szeretem - Shroud véleménye a Blackout-ról

Összességében a PUBG-t még mindig jobban szeretem - Shroud véleménye a Blackout-ról

A játékos nem érzi még tökéletesnek a CoD-ot, de rettentően élvezi. 

Michael "shroud" Grzesiek-nek nagyon sokat köszönhet a PUBG Corp. mivel közvetítéseivel –és az azokban mutatott őrületes lövéseivel– nagyban hozzájárult a játék népszerűsítéséhez. Sajnálatos módon azonban a Shroud mostanában hanyagolja a PUBG-t, mindezt pedig azzal indokolta nemrég, hogy ugyan továbbra is nagyon jó játéknak tartja, mégis elunta magát és azt érzi, ugyanarról a programról van szó, mint mondjuk az 1.0-nál, –ami nem fejlődött vagy változott semmit. 

A körülményeik miatt a játékos manapság Fortnite-ot vagy R6S-t streamel, tegnap pedig maratoni közvetítésben esett neki a frissen kiadott Call of Duty: Black Ops 4 Battle Boyale módjának, a Blackout-nak. Miután több mint 24 órát játszott már a játékkal, el is mondta véleményét, miszerint alapvetően szereti a Blackout-ot, viszont összességében a PUBG még mindig jobban bejön neki, mivel előbbi még nem érződik késznek és rengeteg mindenen kellene még javítani benne. Mindemellett úgy gondolja, hogy a CoD-ból még hiányzik pár fontos részlet a  tökéletes battle royale élményhez. 

Személy szerint igazából egyetértek Shroud-dal, mivel a Blackout tényleg remek szórakozást nyújt és lényegesen pörgősebb módon áll hozzá a műfajhoz mint a PUBG. Idegesítő dolgok természetesen vannak: az SMG-k például vízipisztolynak érződnek, a lvl 3 páncél túl sokat véd, –de összességében pozitívan csalódtam, és egyik meccsről sem távoztam frusztráló érzéssel, hogy desync, lecsaltak... és még sorolhatnám. 

Ti próbáltátok már egyébként a Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale módját? Ha igen, mi a véleményetek róla? 

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!