Uzi megtudta, mire képes a Hunok királya

Uzi megtudta, mire képes a Hunok királya

Attila előszedte a Dravent és nem kegyelmezett a kínaiaknak.

Elindult az idei LoL világbajnokság csoportkörének második fordulója. A verseny ezen szakaszában egy nap egy csoport játssza le minden meccsét, vasárnap pedig a "Halálcsoport" névre keresztelt B-jelű négyes meccseivel vágtak neki a csapatok a folytatásnak. Elsőként az európai 2. kiemelt Vitality játszott a végső győzelemre is esélyes RNG ellen: Uziék sima 3-0-lal vették az első fordulót, míg Kikisék erősen megizzadtak azért az egy győzelmükért is.

A mérkőzés a Vitality számára élet-halál kérdés volt, vereség esetén minimálisra csökkentek volna az esélyeik a továbbjutásra. Ennek megfelelően, all-in alapon Yamato előhúzta a kalapból Minitroupax, új nevén Attila titkos kedvencét, Dravent. Nem indult jól a meccs: LvL3-on érkezett Kikis botra gankelni, de nem volt hatékony, Jacktroll pedig túl sok torony lövést fogott fel, aminek következtében Uzi Kai'sával, egy remekül célzott W-vel be is húzta az első killt. Az első 10 perc sima RNG előnnyel zárult, Karsáék 3 killt is szereztek a játék elején. Aztán egy felső ösvényes ganket követően kikesselt a Draven +700 aranyat, amitől beindult a gőzgép.

Nem volt jobb csapatszinten a Vitality, de egyénileg valahogy többet mutattak most, mint az RNG, akik nem tudták, mihez kezdjenek akkor, ha nem előnyben játszanak. A 17. percben két torony között dive-olt Vitality sikeresen, a killek pedig szépen csorogtak Attila zsebébe, aki már 4-0-1-el állt. Jactroll elképesztően nagyot játszott, Thresh-e hookjai szinte mindig találtak, Uzi pedig egyedül volt, mint a kisujja, nem tudta a győzelmet a kezére játszani a csapat. Öröm volt nézni ezt a meccset, ha lemaradtál volna róla, ajánljuk, hogy legalább az összefoglalót nézd vissza.

A csoport persze még nem dőlt el, pörögnek a meccsek egész nap! Itt tudjátok nézni a magyar közvetítést.

Uzinak pedig üzenjük: vigyázzon mindennel, aminek 4 lába van, asztal, de nem szék! (~1:40-től)

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!