Prémium billentyűzet 300.000 Forintért: mit tud a Rama Works Koyu

Prémium billentyűzet 300.000 Forintért: mit tud a Rama Works Koyu

1000 dollárért már lehetnek elvárásaink. Mit tud ennyi pénzért a Rama Works Kuyo mechanikus billentyűzet?

A mechanikus billentyűzetek lassan átveszik az uralmat minden gémer asztalán. Könnyebb kezelhetősége lehetővé teszi, hogy az ujjaink mozgásai azonnal megjelenjenek a képernyőn. A Rama Works bemutatta a legújabb prototípusát, ami elképesztő 1000 dolláros árával próbál berobbanni a piacra!

Valódi minőség

Egy ilyen árkategóriában már elvárható a megfelelő kidolgozottság és a kiváló anyaghasználat. Egyetlen alumínium darabból gyártották a billentyűzet vázát, ezzel is létrehozva a valaha volt legmasszívabb és legstrababíróbb testet. A "Tank edition" 5,2 kg-ot nyom, amit nem egyszerű magunkkal vinni, ha LAN-ozni szeretnénk a haverokkal. A Tank Lite sárgarézből és alumíniumból készült, ezért "csak" 4,3 kg-os tömeggel kell számolnunk.

Játékosokra tervezve

A Cherry-MX kapcsolóknak köszönhetően minden mozdulatunkra reagál a billentyűzet, a letisztult elemekkel azonban meg kell barátkozni. Ez nem az a billentyűzet, ami színes-szagos és a monitor melletti fő fényforrásként üzemel. Ez nem Brian O'Conner feltuningolt verdája a Halálos Iramból, hanem James Bond Aston Martinja. A vezetékeket elfelejthetjük, nem akadályoznak meg minket a legfeszültebb pillanatokban.

Tökéletes harmónia

Az alumínium vázba épített PBT billentyűk minden leütésnél puhán kattannak, alig hallhatóan. Ha még többet szeretnénk kihozni a billentyűzetből, akkor opcionálisan kérhetünk bele plusz súlyt, ami a számunkra ideális egyensúlyt teremti meg. A felületre szerelt LED világítás nem tolakodó, de elengedhetetlen eleme a terméknek.

Ár

Három változatban készült a billentyűzet. A legdrágább Tank verzió 1000 dollárért, a Tank Lite 800 dollárért rendelhető. Az alapváltozat "mindössze" 360 dollárért a miénk lehet. Ezért az összegért valódi minőséget kapunk, ami nem csak billentyűzetként, hanem dísztárgyként is funckionálhat.

Ti mennyit költenétek egy minőségi billentyűzetre?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!