Ezt a 10 hőst bannolják a legtöbbet a profik!

Ezt a 10 hőst bannolják a legtöbbet a profik!

A meta változik, –de vannak dolgok, amik szinte öröknek mondhatóak. Megnéztük azt a 10 hőst, akiket a legtöbbet tiltottak az évek során.

A meta minden egyes pillanatban változik: bármikor feltűnhet egy új OP választás, vagy megoldás, amire nem gondoltunk, és így hirtelen minden borul. Ettől függetlenül azért akad pár hős, akik az évek során folyamatosan meg tudták tartani a relevanciájukat. Megnéztük az elmúlt években, –egészen a 3. szezonig visszamenőleg–, hogy az 5 nap régióban mely karaktereket tiltották a leggyakrabban. Ekkora számok mellett olyan hősökről beszélhetünk, akiknek bár voltak kihagyott időszakaik az évek során, de egyértelműen a fontosabbak közé tartoznak.Minden egyes Riot rendezvény számít, legyen szó az öt nagy régió bajnokságairól (EU LCS, NA LCS, LCK, LPL, LMS), vagy akár a nemzetközi versenyekről, mint az MSI, vagy a világbajnokság. Sajnos az 5. szezon ebből a szórásból kimaradt, –mivel valamiért nincsenek róla elmentett adatok–, így a 3., 4., 6., 7. és a mostani szezont vettük alapul.

Az alábbi képre kattintva éritek el a galériát, ahol a 10 leggyakrabban tiltott karaktert találjátok, –természetesen sorrendben.

A fenti adatok a gol.gg oldaláról származnak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!