Megjött az első adag Prime Icon SBC, a közösség pedig felháborodott

Megjött az első adag Prime Icon SBC, a közösség pedig felháborodott

Maximum hype... vagy mégsem?

A Prime Icon Squad Building Challenge kihívásai megérkeztek a FIFA 19-hez is. A FUT 18-tól eltérően, –ahol az egyéni Prime ikonok nem voltak elérhetők a csomagokban addig, amíg egyidejűleg untradeable SBC-ket nem adtak ki–, az Ikonok összes verziója elérhető volt a játék elejétől kezdve. Bár a FIFA19 közössége nem volt biztos abban, hogy ennek eredményeképpen még mindig megkapja a Prime Icon SBC-ket, –de úgy tűnik, hogy az EA meg is válaszolta ezt a kérdést.

A Player Pick részeként az első öt különböző Prime Icon neve a következő:

  • 94 Lev Yashin
  • 91 Fernando Hierro
  • 89 Gennaro Gattuso
  • 90 Marc Overmars
  • 90 Jay-Jay Okocha

Miközben mindez jól hangzik papíron, a hihetetlenül drágán megszerezhető futballisták rögtön el is vették a kedvét a rajongóknak. A egyik SBC például egy Icon-t követel cserébe, ráadásul még nem is a legmagasabb értékkel rendelkező Prime-okról beszélünk.

A nettó eredmény pedig az, hogy a piacnak korrigálnia kell a kereskedelemben lévő eladható és eladhatatlan lapok értékét, melyek ebben a pillanatban rosszul lettek beállítva; míg az úgy nevezett "Baby" (pl.: Az Icon legfiatalabb verziója, vagy olykor tévesen a legalacsonyabb Rating-nek nevezve) Icon-ok mindegyikének felment az ára, –hacsak nem tűntek el teljesen a PS4 és Xbox marketen.

Sokan egyébként nem tartják fairnek az EA ezen húzását: íme egy a rengeteg negatív üzenet közül:

"Ezt a baromságot!
A Gattuso 85-ös lapja olcsóbb és jobb (+ a Prime is kevesebbért beszerezhető a piacon). Overmars 88-as kártyája alapvetően ugyanaz, mint ez, és olcsóbb is (+ a Prime szintén pénztárca kímélőbb a marketen). Okocha, Hierro és Yashin pedig már eleve olcsóbb volt a piacon.
Tehát 5-ből 5-öt nem érdemes megcsinálni... Soha nem láttam ennél nagyobb fail-t az EA-től, –nevetséges."

Fontos tudni, hogy ezek a Prime Icon SBC-k csak a következő 30 napra elérhetőek, de valószínűleg havonta lesznek újak.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!