Milyen fejhallgatót válasszak 25000 Ft alatt?

Milyen fejhallgatót válasszak 25000 Ft alatt?

25000 Ft-ig is lehet jó mikrofonos fejhallgatót venni. Öt terméket mutatunk be röviden!

A mikrofonos fejhallgatók elengedhetetlen elemei a gamer felszerelésnek, de a legjobbat kiválasztani nem könnyű feladat. A fantáziáknak és a lehetőségeknek csak a pénztárcánk szabhat határt, ezért igyekeztünk mi is egy nagyjából átlagos maximum keretet szabni. Következzen öt mikrofonos fejhallgató 25000 forint alatt, amivel bátran tehettek egy próbát!

Asus Cerberus

Az Asus termékei a gamer termékek minden területén megtalálhatóak és a fejhallgatók között is előkelő helyen szerepelnek. A Cerberus a mezőny legolcsóbb darabja, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének kiváló tulajdonságai a játékokhoz. 60 mm-es mágneses hangsugárzókon keresztül könnyedén meghallhatjuk az ellenfél lépteit. Csatlakozhatunk barátainkhoz PC-n, PS4-en és akár mobilon is a 3,5mm-es csatlakozón keresztül. A műbőr fülpárnák stílusosan simulnak a fejre: hosszútávon sincs kényelmetlen érzésünk a folyamatos használat közben.

Ár: 14900 Ft-tól

HP OMEN 800

Régen csak a nyomtatók piacáról ismerhettük a HP termékeit, ma azonban már más területen is hódít. Az OMEN 800 hatalmas méretű, masszív megjelenésével tekintélyt parancsol a vetélytársak között. Hiába a nagy méret, a fejet és a füleket nem nyomja több órányi folyamatos játék után sem. Kompatibilitásban a legjobban az OMEN laptopok tudják kihasználni az előnyeit, de így az ajánlott kategóriába esik, –főleg egy jobb akció keretében.

Ár: 19990 Ft-tól

Kingston HyperX Cloud Pro

Egy közkedvelt és népszerű termék, ami stabilan a legjobbak között teljesít évről, évre. Hatalmas fülpárnák és nagyon szép dizájn jellemzi a fejhallgatót. Gyakorlatilag minden eszközzel kompatibilis és könnyedén szállítható, ezért bárhova magunkkal vihetjük. Akár zenehallgatásra is használhatjuk, ha lecsatoljuk a mikrofont. Kényelmes és nagyon jó a zajszűrése, –nem véletlen az magasabb összeg az árcédulán.

Ár: 24790 Ft-tól

SteelSeries Siberia 200

A SteelSeries kategóriájában az egyik legnépszerűbb fejhallgató. Lecsatolható mikrofonnal és viszonylag kisebb mérettel veszi fel a harcot a konkurenciával. Nagyon könnyű és egyszerűen kezelhető. Minden konzollal kompatibilis, –így nem csak a PC-seknek ajánlott beruházni rá.

Ár: 20700 Ft-tól

Logitech G430

A kék fülpárnákról és a szögletes dizájnról messziről felismerhető a G430. A digitális 7.1-es térhatású hangzás körülvesz minket, amit könnyedén beállíthatunk a saját stílusunkra szabva a Logitech saját szoftverével. Könnyű kialakításával nem okoz problémát intenzív használat mellett sem. USB-s csatlakozásával kilóg a sorból, de ezzel is egyszerűbbé teszi a kezelhetőséget.

Ár: 18790 Ft-tól

További alternatívák: HyperX Cloud Stinger, Razer Kraken Pro V2, 

Nektek milyen fejhallgatótok van?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!