A Team Liquid bebizonyította, hogy győzelemmel is ki lehet esni

A Team Liquid bebizonyította, hogy győzelemmel is ki lehet esni

Persze csakis a szó legszorosabb értelmében: kiesésüket követően ugyanis még elhoztak egy fantasztikus győzelmet az EDG ellen!

Javában dübörögnek a LoL világbajnokság csoportkörei, a felén azonban már jócskán túl vagyunk, ma ugyanis a C csoport tagjai feszültek egymásnak, –izgalomból pedig nem volt hiány!

A külföldi szakértők is egyetértenek abban, hogy a 2018-as Worlds a LoL történelem egyik legizgalmasabb világbajnoksága, ugyanis a régiók talán még sosem voltak ennyire kiegyenlítettek! A gigászok elbuknak, míg a nemzetközi porondon kisebb sikereket elérő csapatok helyet kapnak az elődöntőkben! Először megfigyelhettük a Vitality felemás menetelését, ami miatt többek között a tavalyi világbajnok Gen-G is búcsúzott a tournamenttől, –ám hiába volt néhány pazar mérkőzése a Vitality-nek, ők is már csak a nézőtérről figyelhetik majd a vb eseményeit! Ezt követően láthattuk, ahogy a G2 felemelkedik és kiejtik a nemzetközi szinten is igen erősnek számító tajvani csapatot, a Flash Wolves-t. Hatalmas mérkőzés volt, a G2 fenomenálisan játszott; abszolút megérdemelt helyük van az elődöntőkben!

Ma pedig odajutottunk, hogy a C csoport első helyéért ment a harc. A MAD Team és a Team Liquid már távozott ebből a groupból, –utóbbi viszont igazán stílusosan: még egyszer gatyába rázták az EDG játékosait!

De aztán lehullt a lepel, a C csoport első helyezett csapata a kt lett!

Ám a csoportköröknek még mindig nincs vége, holnap a harmadik európai csapatért is szoríthatunk, a Fnatic ugyanis a D csoport égisze alatt lép pályára. A menetrend így néz ki:

Jelen pillanatban a Fnatic-nak potenciális esélye van a továbbjutásra, a ponttáblában ugyanis második helyen állnak, illetve a 100 Thieves és a G-Rex legyőzésére is jó esélyük van!

Twitteren egyébként vicc szintjén felvetődött egy érdekesség a Cloud9 továbbjutása után!

"Ki jutna tovább a csoportból? Hihetetlenül magas költségekkel járó amerikai és a koreai szupersztárok, akik a legkorszerűbb tréning technikák mellett magas fokú edzői támogatást élveznek.... vagy 3 NA LCS újonc, 2 dán és ez a srác." (Sneaky)

A ti kedvencetek versenyben van még?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!