Viccesen kapta fel a vizet Sterling, miután kikapott csapattársától FIFA-ban

Viccesen kapta fel a vizet Sterling, miután kikapott csapattársától FIFA-ban

Egy meccs még nem a világ vége, bár lehet nem mindenki gondolkodik így.

Jadon Sancho-nak elég jól kezdődött a szezon a Bundesligában, de az is kiderült, hogy nem játszik rosszul a FIFA 19-ben.

A Borussia Dortmund szélsője eddig egy gólt és hat asszisztot szerzett az ősz folyamán, a formája alapján pedig kiérdemelte az angol válogatott meghívóját is. De a nemzetközi meccsek lejátszása nem csak móka és kacagás, pláne, hogy az edzéseken és a tétmérkőzéseken kívül is vannak, akik összemérik a tudásuk, például FIFA-ban. Persze, ha nem kerül ki a nyilvánosság elé, akkor senki nem beszélne róla, de most mindenki megcsodálhatja a Twitter segítségével, hogy Sancho legyőzte a válogatott csapattársát, Raheem Sterlinget FIFA19-ben, aki felkapta a vizet és gyorsan el is hagyta a szobát.

Az ex-Manchester City játékos 3-1-re verte a PSG-vel Sterlinget, aki a Juventust választotta.

Egyébként a sztori külön érdekessége, hogy Sancho és Sterling csapattársak lennének még most is Manchesterben, ha az előbbi nem utasította volna el a City szerződéshosszabbítását.

A klub ezért nem volt hajlandó eladni egyik Premier League együttesnek sem, így végül az átigazolási időszak utolsó napján a Dortmund 10 millió fontért elvitte őt, bár a FIFA szabályai szerint akár 185.000 fontért is válthatott volna.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!