Kilencvenes lap nincs, de így is erős lett a TOTW 5. kiadása!

Kilencvenes lap nincs, de így is erős lett a TOTW 5. kiadása!

Zseniális támadókból azt hiszem most sincs hiány.

Nagyban dübörög a Nemzetek Ligája: néhány csapat kiesett már és vannak olyanok is, akik egy divízióval feljebb léptek az eddig küzdelmek után. Emellett persze barátságos mérkőzéseket is rendeztek világszerte, illetve néhány bajnokságban nem áll meg az élet Európa miatt. Ezekből sikerült elég jól szemezgetnie az EA-nek:

Alex Sandro - LB: Az egy jó kérdés, hogy mennyire számít az EA-nél a barátságos találkozó. Viszont vannak olyan futballisták, akik egy ilyen mérkőzésen is fantasztikusat játszanak. Nem is kellett nagyon nézelődniük; ha egy igazán erős bal szélsőt akartak, akkor jobbat nem nagyon találhattak volna.

Virgil Van Dijk - CB: A holland válogatottat méltán szidhatták az elmúlt években. Pokoli rossz szériát produkáltak, de most úgy néz ki, hogy mégis kezd beérni az ez idő alatt végzett munka. A németek felett aratott 3-0-ás diadaluk több, mint bíztató, –valamint a hátvédjük parádés játéka pedig fontos láncszeme lehet a jövő generiációjának.

Carlos Vela - CAM: A válogatott hetek alatt bizony az MLS játékosoknak egy fokkal könnyebb dolguk van bekerülni a hét legjobbjai közé. Vela szimplán a legjobb volt a tengeren túlról (Észak-Amerikából): két gólt és két asszisztot is szerzett.

James Rodriguez - RM: Lőtt egy nagyszerű gólt és egyik társát is kiszolgálta, –szóval hozta a mostanában rá jellemző remek játékot, így méltó helye van a legjobbak között ezen a héten.

Romelu Lukaku - ST: A svájciakat a Nemzeti Ligája első divíziójának második csoportjában az ő két góljával gyűrték le. Egyébként nagy formában futballozik a belga, tehát nem volt kérdés a helye a Team of the Weekben.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!