3 hős, akikkel könnyű a 3v3

Elhoztunk nektek 3 olyan hőst, akikkel könnyű győzedelmeskedni a Kanyargó Rengetegben.

A Kanyargó Rengeteg teljesen másképp működik,mint az Idézők Szurdoka, –így talán nem meglepő az sem, hogy bizonyos hősök helytállóbbak ott, mint egyéb társaik. Három olyan hőst hoztunk el nektek, akik nagyon jól teljesítenek, –továbbá könnyű is velük játszani! A választásokat igyekeztünk úgy összeválogatni, hogy minden ösvényre jusson egy.

/A cikk a szerző szubjektív véleménye alapján készült el./

TARIC

Nem ez az első, hogy Taric a Kanyargó Rengeteg trónján ül, –kifejezetten magas, 63.4%-os győzelemi mutatóval, és 8.8%-os népszerűséggel. Bár a sikernek nagy ára van, hisz ezt 44.76%-os kitiltási arány követi, ami nem véletlen, hiszen egy jól időzített Taric ulti alatt minden gond nélkül kilehet végezni az ellenfeleinket. Rúnák tekintetében javasolt a Resolve, mint elsődleges rúnaág, –azon belül egy Guardian, Bone Plating, Conditioning és egy Revitalize. A másodlagos rúnaág az Inspiration, azon belül a Magical Footwear, no meg a Cosmic Insight.

BRAND

A lángoló mágus rendkívül veszélyes tud lenni a kicsiny, szűk folyosókból álló pályán, hiszen egy jól megcélzott ulti szinte biztos, hogy végigpattan mindenkin és fájdalmas égési sérüléseket fog ezáltal okozni. Ezt igazolja 56%-os győzelmi és 15.9%-os népszerűségi aránya, míg a másik oldalról az esetek 20.06%-ában kerül csak kitiltásra. Rúnák tekintetéből a Sorcery a javasolt elsődleges, melyen belül egy Arcane Comet, Manaflow Band, Transcendence és végül Scorch a javasolt választás. Másodlagos ágazaton szintén az Inspiration, azon belül egy Perfect Timing és Cosmic Insight. 

VOLIBEAR

Az ölelgetős mackó igazán veszélyes, ezt igazolja 12%-os népszerűsége mellett 57.8%-os győzelmi aránya, na meg a 10.06%-os kitiltás is jelent valamit. Szintén sokat segít medvénk számára, főképp az elkapások során, hogy kizárólag szűk helyeken tudnak mozogni ellenfeleink, így nem nehéz utánuk szaladni egy jól megindított Q képességgel. Rúnák tekintetében elsődlegesre mindenképp a Resolve a javallt, azon belül egy Aftershock, Font of Life, Conditioning és Overgrowth. A másodlagos rúnaágnál a Precision foglalja el a saját maga kis helyét, egy Triumph-al és egy Coup de Grace-al karöltve.

Természetesen tudjuk, hogy van ott még számos sikeres hős, ahonnan ők is jöttek, –mint például Illaoi, Darius és Yasuo is többek között–, azonban 3 olyan hőst szerettünk volna nektek elhozni, akikkel könnyen kitudjátok esetlegesen még hajtani az Arany besorolást.

Ti melyik hősöket kedvelitek a legjobban a Kanyargó Rengetegben?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!