Már lehet szavazni az EU All-Star csapatra, Vizicsacsi nincs a jelöltek között!

Már lehet szavazni az EU All-Star csapatra, Vizicsacsi nincs a jelöltek között!

Korábban ösvényenként szavazhattunk játékosokra, idén már nem lesz meg ez a luxusunk és Vizicsacsira sem voksolhatunk.

Még javában zajlik a világbajnokság, azonban elindult a szavazás az All-Star gálára, amit majd december elején tartanak, ezúttal Las Vegas-ban. Minden régió képviseltetni fogja magát, és mi nézők szavazhatjuk meg, hogy ki mehet ki. A korábbi évekkel ellentétben azonban nem ösvényenként szavazhatunk sajnos, hanem régiónként.

Ha szavazni szeretnénk, akkor nincs más dolgunk, mint erre az oldalra látogatni.

Ha rámegyünk a Szavazz most gombra, akkor kiválaszthatjuk a minket érdeklő régiókra. Egyszerre akár többet is kipipálhatunk, viszont szem előtt kell tartani, hogy a nem saját régiókban kevesebbet ér a szavazatunk.

"Válaszd ki, melyik ligákban szeretnél szavazni az All-Star-játékosokra. Bármelyik ligát választhatod, a régiódon kívüli ligákra leadott szavazatok azonban kisebb súllyal esnek latba."


Európát kiválasztva feltűnhet, hogy bizony egyetlen magyar játékosunk, Vizicsacsi nincs a választható játékosok között: a Riot Games nem válogatta őt be a legjobbak közé.

Minimum egy, de maximum két játékost választhatunk ki, és ennyi. Nincsenek külön ösvények, vagy bármi ilyesmi; leadunk két voksot és ennyi a vége. Ha végeztünk egy régióval, akkor a következő gombra kattintva jöhet a következő és így tudjuk minden régióban leadni a két voksunkat.

Ezekből a szavazatokból derül majd ki idővel, hogy mely régiót ki fogja képviselni decemberben. Elméletileg idén újra lesznek mókásabb játékmódok, szóval talán nem lesz annyira száraz, mint a tavalyi.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!